Freejump Opening 2014

O vejkendu se v pohodovým tempu otevřel Freejump. My nechyběli, a tak tady je malej příběh...

Každej správnej freeskier neukládá lyže k letnímu spánku. Naopak! Max tak korát vymění pár serepetiček za neoprén a vestu a vyrazí potrénovat pár poletů do vody! Přesně tak! Letní sezóna je tady! Čas kdy si možná pár jedinců, když nás vidí na břehu s prkýnkama, klepe na čelo! Nám je to putná! No a protože uplynulej vejkend svoje brány otvíral náš oblíbenej FreejumpMlíkojedech, tak jsem nemohli mít áčko!

V pátek jsme poctivě sbalili svejch pět švestek (čti flašek) a líně se vydali směr Freejump. Na místě už místní crew dolaďovala poslední vychytávky, chladila sudy, modlila se za počasí a tak…všichni znáte! Samozřejmě páteční večerní warm up nemohl chybět, a vzhledem k tomu, že nás bylo tolik, že by to na rukou zvládl spočítat i Petr Bezruč se děly věci v normální společnosti netolerované. Konečně jsme si zase mohl jednou říct: „Hurá, jsem mezi svejma…“…

Sobotní počasí bohužel pro nás nemělo příliš pochopení. Větší teplo měli asi i v ruským gulagu při noční směně v mrazírně. Ale budiž, nejsme z cukry! Holky tak místo bikin vytasili kulichy. Aspoň to víc připomínalo zimní náladu. K času oběda se konečně objevovali i první odvážlivci a mohl se odpanit skok. Žádnej závod na plánu nebyl. Prostě jen si v klídku polítat. Svoje první corky a flatspínky tak testovali třebas mlaďáci Martin Liška Honza Ferbr, kterej to poslal na hulváta bez neopranu. Taky byl za chvíli modrej jak hybrid avatara a Šmoulinky…nechyběli starý harcovníci jako Skálovi bros, Michal Peč, Bára Nováková, Oliver Scholze nebo třeba boulař Kuba Halama.

Naštěstí dorazila i slušná tlupa z řad lemroidů na klasickej zevl. O ty se pak starala dvojka LůcaDominik, kteří měli pod palcem bufík, kde pivko a Danzka vodka s Big Shockem tekly proudem a gril se steakama a hambáčema byl rozpálenej jak Jan Hus…prostě počasí nijak nemohlo znesvětit tuhle čistě pohodovou sobotu v rodinným stylu. S přibývajícím časem naopak ubývali mozkový buňky většiny přítomných, a tak večerní mecheche radši necháme cenzurovaný jak severokorejský noviny…kdo dorazil má myslim určitě nejednu „veselou historku z natáčení“…

I přes postižený počasí tak letošní opening Freejumpu proběhl ve více než rodinným rytmu. Někdo k životu holt potřebu šáňo Moët a Ornelu a Agáta na baru….naší drobný FJ crew stačí tohle. Pohoda vejkend. Jako pozvánka na další návštěvu více než výživné….zkuste sami a uvidíte!!

Funpage Freejumpu najdeš tady. A v sobotu nezapomeň dorazit na Big Shock 3F - Freejump Freesku Fun!

Foto by ségry Křemenovic aka Lucka a Aneta

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...