Króča o videoprojektu „Spektrum“

Freeski filmy jsou v naší rodný kotlině zrovna celken nedostatkový zboží! Jeden undergroundovej kousek, teďka začíná tvořit partička z Krkonoš. Více prozradí Toáš Kroczek!

Nápad s tím, že se pokusíme letos něco natočit, jsme s Balckem nakousli někdy začátkem prosince díky tomu, že právě jeho natáčení se pořád hrozně posouvá a mít záběry od něj, je prostě paráda. 

Základní lyžařský obsazení bylo docela jednoduše daný tím, že v poslední době jsme zbyli v našem hoodu poslední, co ještě mají trochu volnýho času a chuť něco tvořit. To samozřejmě není na škodu, protože si spolu fakt sedíme a nedohadujem se o blbostech (dokud teda nezačne Balcek navigovat). Ski sestava teda Vít Zárybnický, Tomáš KroczekHonza Balcar (samozřejmě se ve videu na featu objeví mnoho dalších českých tváří). 

Ze snowboardový scény je s náma zdaleka nejaktivnější Matěj Slavík, kterej nám všem lyžníkům na všech spotech doslova zavírá hubu a na jeho pojetí ježdění je fakt radost koukat. Myslim, že hlavně z jeho strany je fakt na co se těšit. 

Celý natáčení se odehrává v dosahu našich domovů, takže Špindl, Vrchlabí, Trutnov, Jablonec atd. V plánu je natočit, co nejdelší street part, kterej pak trochu dotvoříme ještě v parku a zbytek bude na Balckově kreativitě, kterej jak věřím, dodá videu potřebnej feeling… 

Sledovat nějaký novinky a pár videí, co jsme vypustili, můžeš tady.

Nic od videa nečekáme (nevíme, kdy vyjde nebo jak bude asi dlouhý), prostě se jen celou zimu snažíme trávit tak, jak nás to nejvíc baví a zažít u toho co nejvíc zábavy! 

Díky za přečtení a vidíme se někde na kopci!

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...