Pražská premiéra Days of My Youth od MSP

Pražské kino Aero má za sebou letošní druhou freeski premiéru! Juki jak se povedla promítačka Days of My Youth od MSP!

Doufáme, že už jste si zvykli, že do pražského kina Aero už nemusíte chodit jen na novýho Hřebejka nebo Špílberga. Minulý týden jsme totiž nachystali letošní druhou filmovou freeski premiéru! Volba tentokrát padla na léty prověřenou americkou produkci Matchstick Productions, která poslední dva roky dávala do kupy svůj nový film „Days of My Youth“. Stačilo si tak jen zajistit lupen, vyrazit do Aera a hlavně naladit se na tu správnou freeski notu!!

Film od MSP nalákal určitě větší stádo fandů freeski filmů než minulý PBP a už před zahájením premiéry bylo v baru biografu dosti hutno. Jel se trošku sardinky styl. To ale bylo jedině dobře, protože se zase sešel nejeden známej freeski xicht, a tak se aspoň mohly naplno probírat freeski drby. Nakonec se do sálu vměstnaly nějaké tři stovky platících, což mile překvapilo. Najít prázdný místečko bylo jako hledat panice na narozkách Roberta Rosenberga… Těžký úkol…

Ještě než se na plátně rozjely prašanový pekla, přišla na řadu tombola. Dík patří sponzorům, kterými byly magazín Snow, Scott, Oakley a hlavní partner automobilka Subaru. Pár šťastlivců tak domů šlo nejen s kulturním zážitkem, ale i s nějakou tou cenou, která se na nadcházející zimu na tuty hodí. Hlavní výherce se pak může těšit na víkend se Subaru s plnou nádrží a tak si pozadí povozí v pořádný káře!!

Pak už jen klapka, kamera, akce a mohlo se jít na hlavní film večera!! MSP na „Days of My Youth“ makali dva roky a nutno říct, že se jim upřímně film fakt povedl!! Nechyběl humor, parádní hlavně prašanový záběry a i lehký příběh. MSP tak určitě nezklamali a podle nadšených reakcí publiky si i ostřílení skieři i laici v hledišti movie určitě užili! Upřímně, já byl hodně mile převapený. MSP ještě určitě nepatří do starého železa!! Dokonce jsem během filmu ani neměl nutkání si jít pro další pivo… Odtrhnout se nešlo!!

Kulturní zážitek se pak samozřejmě musel poctivě rozebrat nad sklenkou lahodného moku dle vlastního výběrů. Bar v kině Aero tak ještě nějakou tu hodinku hostil klasický lehčí freeski mecheche. Čas byl ale neúprosný a vzhledem k tomu, že většina přítomných měla druhý den povinnosti, tak se tentokrát žádná alkokalypsa nekonala a s příjemným lyžařským kulturním zážitkem jsme v rozumnou hodiu vyrazili směr domov. Na závěr samozřejmě nesmíme opomenout poděkovat sponzorům, bez kterých by to nešlo: Red Bull, Subaru, GoPro, Scott, Snowpanic a Oakley! Děkujeme!

A samozřejmě nezapomeňte na naši poslední promítačku, která s uskuteční v úterý 11.11., kdy je na programu Stept Productions4bi9 Media, takže streetu zdar!!

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...