Premiéra Twenty od PBP v Praze

Víš jak…dorazíš do kina, koupíš lupen, popcorn, kecneš si na místo, dáš film, (možná vošmatláš holku vedle,) jdeš domu. Jo takhle stručně by se dala popsat obyč návštěva filmu v tvým lokálním biografu. První říjnovou neděli to, ale zas tak klasický nebylo. Přece jenom freeski filmy jsou u nás raritní, a tak si pražská premiéra jubilejního dvacátýho filmu „Twenty“ od Poor Boyz Productions v kinu Aero zaslouží aspoň pár řádků…

Ve spolupráci s polským webem hivermag.pl se nám podařilo dotáhnout tuhle provoněnou a hlavně hodně známou americkou legendární produkci. Sál sice do posledního místečka vyprodán nebyl, ale bylo jasný, že se to tam bude hemžit známejma (nejen) freeski xichtama a taky, že jo. Aby člověk hned vod začátku nemusel lemtat to pivo bylo před Aerem naaranžováno pár stánků. Mohli jste si tak zkrátit čekání nahlédnutím k firmám jako Boatpark.cz, Majesty nebo Hudy a okoukat novinky na letošní sezónu. Sympatickej bar se sympatickejma barmanama a drinkama byl pak ideální místo na nasátí tý pravý freeski nálady. Samozřejmě jen zlehka! Kdo pociťoval únavu dozajista nepohrdnul energetickou vzpruhou od Rockstar Energy a hlavně možnost vyfotit se s fešnou hosteskou.

Určitě největším plusem bylo, že na premiéru dorazil jeden z jezdců! Tím byl mladý Kanaďan z Whistleru Max Morello. A protože jako správenej freeskier byl hodně přátelskej a kamáradskej bylo určitě fajn s ním prohodit pár moudrostí, což měl určitě každej možnost. Právě Max film „Twenty“ uvedl a došlo i na pár peprnejch dotazů od diváků…pak už se všichni mohli uvelebit a po minutce ticha, která samozřejmě patřila JP Auclairovi, kterej jen pár dní před premiérou odešel do země věčnýho prašanu mohla promítačka spustit.

Samotný film byl spíše než novým počinem shrnutím jejich prozatimní 20-​ti leté kariéry a návratem do minulosti, jelikož byl film plný záběrů z dob minulých. Novým segmentem po návratu překvapil Tanner Hall, kterému to v Rockstaru jezdí jako za mlada. Od dvacátýho filmu od PBP se asi čekalo ale více vzhledem k jejich minulosti. Spíše než vzpomínkový film to chtělo oslavit dvacítku pořádnou novou peckou... Každopádně status jedný z největších produkcí na scéně jim už nikdo nevezme!! 

Po skončení to každopádně mohl každej s každým probrat a pěkně jako správnej Čech to zdrbnou a zkritizovat! Max mezitím nelenil a poctivě se věnoval svojí autogramiádě, o kterou byl velký zájem. Zbytek už jen ukrajoval svou střízlivost na místním baru, až u někoho nezbyl ani poslední drobek.. Klasický zakončení na freeski způsob!! Večer tak skončil v příjemném duchu a bylo fajn vidět opět freeski slezinu pohromadě a pokecat. Závěrem se sluší poděkovat ještě partnerům, bez kterých bysme si tuto premiéru v kině užít nemohli – boatpark.cz, hudy.cz, MajestyRockstar Energy a jejich hosteskám. Děkujeme!

A nezapomeňte 29. října se vídíme znova! Čeká nás dvouroční projekt od Matchstick Productions!! „Days of My Youth“!

photo by hivermag.pl

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...