Ridentity Air Camp

Před nedávnem se na Big Airu v Novém Hrozenkově konal dalši ze série campů tentokráte s názvem Ridentity Air Camp...

A je to za námi. „ Na Hrozenkově“, jak by řekli místní Valaši, jsme strávili uplynulý slunečný týden. Sestava nevelká, co do počtu, ale obří, co do kvality. Pity, hecovací dvojka bratrů Vojty a Šimona a Filip ideálně doplňující toto kvarteto juniorů. Dan, já ale hlavně naše Janča, která pečovala o náš nutriční balanc. Pohodu tohoto místa akcentovala parta freeskierů s headquaterem na Kačáku, číslo popisné 9. 

Už začátek věštil, že tato akce bude skvělá. Stmelovací večírek zajistil na následující den vyrovnanou výkonost. Domácí byli super. Lukin Mikula se postaral o absolutně hladký chod celého našeho pobytu. Dodal gril, pípu i se sudem a kombinoval roli hostitele a lovce utonulých lyží. Dobrou náladu přiživovali jak na můstku, tak u pivka ještě Barny s Newmanem a u Goralského čaje pak Bubo s Paťou. Musím hlavně vyzdvihnout osobnost kouče Martina Horáka, který nezapřel svou pověst bezkonfliktního, velmi příjemného člověka a profesionála, který svou roli pojal nadmíru zodpovědně. Jeho dovednosti kouče byly zřejmé. Svědčí o tom progres a spokojenost camperů. 

Ubytování na chatě Magnetka bylo parádní. Ihned pochopíte, že kdo tam jednou pobýval, musí se tam zastavit, pakliže jede kolem. Místní fauna byla na druh homo sapiens sapiens očividně zvyklá. O vzájemných sympatiích ostatně svědčila i Pityho snaha o infiltraci mezi ovce. Týden utekl jako voda a my se těšíme na RAC 2010. Budete li mít cestu kolem, rozhodně se stavte na „Big Airu“. 

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...