SLVSH Cup Grandvalira 2018 - čtvrtfinále

Letošní SLVSH Cup v resortu Grandvalira v Andoře pokračuje dalšími koly. Po prvním sítu se jukneme na čtyři čtvrtfinálový souboje, kde si kluci rozhodně nic nedarovali!

Kluci ze SLVSH se letos rozhodně neflinkají a jak jistě víte, svolali další turnaj neboli SLVSH Cup v tradiční hře u nás známé jako na zm*da. Šestnáctka vyvolených zabijáků jak z Ameriky tak z Evropy se sjela do maličkatýho horskýho státu Andorra, kde v resortu Grandvalira na ně čekal vymazlenej Sunset Park Peretol, kterej pro letošek zastřešil dokonce svým jménem sám švédský zabiják Henrik Harlaut. První kolo je za námi (všechny battly najdete zde). Šestnáctičlenný pole se v Pyrenejích smrsklo na polovinu. Osm borců se tak muselo pakovat a postupující zbytek se tak mohl připravit na celkem čtyři čtvrtfinálový souboje, na který se teď pěkně jukneme! A že to byly hodně krušný bitvy se hned dozvíme!

Po prvním kole musely bohužel svoje saky paky balit jména jako Amíci Steve SteppEthan Swadburg, Kanaďan Alex Bellemare, Skandinávci Emil Granbom, Ferdinand Dahl, Aleksi PatjaElias Syrjä a neuspěl ani britskej vrahoun James Woods. Naopak na další kolo a hlavně bitvy mohli začít spřádat plány Ital Simone Canal, Švédové Henrik HarlautHugo Burvall, Tom Ritsch z Rakouska. Norskou vlajku pak osamoceně držel Johan Berg a severoamerický naděje měli na starosti čahoun Alex Hall a rampař Hunter Hess a stylař Quinn Wolferman.

Kdo se prodral do semifinále SLVSH Cupu, kde už je jasný, že budete drtit vaše snahy o nejvyšší mety jukneme právě teď! Je to celkem jízda, takže se pohodlně usaďte a vychutnejte si tyhle čtyři nadupaný souboje!

Čtvrtfinále 1: Hunter Hess (USA) vs. Johan Berg (NOR):

Čtvrtfinále 2: Henrik Harlaut (SWE) vs. Simone Canal (ITA):

Čtvrtfinále 3: Hugo Burvall (SWE) vs. Alex Hall (USA):

Čtvrtfinále 4: Quinn Wolferman vs. Tom Ritsch (AUT):

Web SLVSH najdeš zde.

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...