SLVSH Cup Grandvalira 2018 - finálový bitvy

SLVSH Cup v Andoře dospěl do finálový fáze a my konečně rozlouskenme, kdo se stal letošním králem tohohle zábavnýho turnaje!

Letošní SLVSH Cup, kterej zakotvil v andorských Pyrenejích v resortu Grandvalira dokráčel do svojí finální fáze. V bojích v místních Susnet Parku Peretol zůstala pouze hrstka konkrétně čtveřice přeživších, na kterou čekal závěrečnej boj o celkový triumf. Motivace určitě byla obrovská. Vítěz se totiž mohl těšit na mastnou odměnu 10000 USD a to už za trochu toho riskování určitě stojí! Po prvním kole, do kterýho nastoupilo šestnáct vyvolených zabijáků, se celý pole smrsklo na polovinu. Stejná úmrtnost přišla i ve čtvrtfinále, kdy se opět půlka musela maximálně pakovat domů. My se teď pěkně podíváme, jak závěrečný čtyři vyhrocený souboje dopadly…

Nejprve jukneme, kdo má tu čest. Takže do semifinálovýho battlu se prodral Henrik Harlaut, kterej na místních překážkách tráví celou zimu a park dokonce nově zaštítil svým jménem. To se dalo čekat. Dalším pánem na holení je možná trochu překvapivě americkej zejména rampař Hunter Hess, kterej si postupně poradil s krajanem Ethanem Swadburgem a Norem Johanem Bergem. Američani vůbec excelovali. Mezi kvartetem nejlepších totiž nechybí čahoun Alex Hall, kterej disponuje neuvěřitelnou zásobou originálních triků a šíleností na railech. Posledním šťastlivcem je pak štylař Quinn Wolferman, s kterým se taky určitě musí počítat!

Dost ale bylo keců a plků a jdeme na to! Čekají nás dvě vypečený semifinále, našláplej boj o třetí flek a hlavně neuvěřitelný finále, který si přídomek top SLVSH souboje vůbec na devadesát devět procent zaslouží! 

Semifinále 1: Henrik Harlaut (SWE) vs. Hunter Hess (USA):

Semifinále 2: Alex Hall (USA) vs. Quinn Wolferman (USA)

Po dvou kláních o vysněný finále je jasný, že oči pro pláč zbyly poraženým Alexovi HalloviHunterovi Hessovi. Naopak dvojka Henrik HarlautQuinn Wolferman musela mobilizovat všechny svoje síly na finálovej duel!

Souboj o třetí místo: Alex Hall (USA) vs. Hunter Hess (USA):

FINÁLE: HENRIK HARLAUT (SWE) vs. QUINN WOLFERMAN (USA):

Web SLVSH najdeš zde.

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...