SLVSH Cup Perisher

Matt Walker se svojí crew uspořádal už třetí turnájek SLVSH Cup a to v australském Perisheru, kde se sešla vybraná osmička borců.

Klasickou hru na zm*da nemusíme dvakrát představovat. Zná každej a každej si to asi v parku s kámošem aspoň jednou zahrál. Amík Matt Walker se svojí crew na ní založil svůj projekt SLVSH, kterej je poslední zimy dost úspěšnej a to dokazuje třeba SLVSH Cupem, kterej tohle léto uspořádal už po třetí! Tentokrát se osm pozvaných borců sešlo v nejznámějším australským snowparku Perisher a rozdali si to v tradičním battlu jeden proti jednomu, dokud nezůstal poslední a tady vítěz!

Sebranka se u protinožců sešla hodně nadupaná. Severoamerickou školu reprezentovali McRae Williams, Alex Bellemare, Alex Beaulieu-​Marchand, Vincent GagnierAlex Hall. Starej kontinet se musel spolehnout na severskou dvojku Felix Usterud Oystein Bråten a taky na britskýho zabijáka James Woodse.

V prvním souboji na sebe narazil Vinnie GagnierJames Woods. Možná se čekala bitva originálních triků, ale nakonec to byl celkem nemastnej neslanej souboj, kde se nakonec víc radoval Kanaďan. To severská dvojka Felix UsterudOystein Bråten tasily hlavně pekelný technický jiby a v hodně našláplým battlu měl nakonec víc štěstí Oystein. Tohle už bylo jinačí kafe! To Alex Hall ABM se pak nebáli vytáhnout z klobouku taky plno triků na kickerech a nakonec se radoval zástupce javorovýho listu. Kanadskou nadvláda pak umocnil Alex Bellemare, kterej si vyšplápl na McRae Williamse.

Souboje prvního kola (videa v odkazech):

V prvním semifinále si pak hlavně na railech celkem slušně Oystein povodil Vinnieho, kterej se párkrát zachraňoval druhým pokusem, ale nakonec přece povolil. V druhým klání se utkali dva Alexové Bellemare byl nakonec tím šťastnější. Pakovat se musel ABM. Ten pak měl smůlu i v bitvě o třetí flek, kdy nestačil na Vinnieho. Finálevej battle mezi Oysteinem Alexem Bellemarem se odehrával hlavně na railech a nakonec popravujícím trikem byl transfer 450 precl 450, kterej nadvakrát norskej killer nezvádl a vítězství tak spadlo do klína blonďatýmu Kanaďanovi!

O třetí místo:
ABM vs. Vincent Gagnier

Sestřih toho nejlepšího ze SLVSH Cupu v Perisheru najdete tady.

SLVSH web pak zde.

Foto by Perisher

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...