Two Sides of Peach trip na Dach

Trojka z Moravy Kuba Čoček, Pavel Adámek a Tom Sečkář vyrazili na Dach a poslali nám tenhle report a video. Tady je!!

Jakub Čoček (freeski), Pavel Adámek (freeski) a Tomáš Sečkár (SNB) přivezli z letního Rakouska čerstvé záběry. V úterý 24.6.2014 jsme se vrátili z třídenního tripu na Dachu a slepili jsme krátký videjčko. Po dvou měsících znovu na sněhu!!! První dva dny byly celkem maras. Pak jsme se rozjezdili, ale i tak, žádná hitparáda to nebyla. Až třetí den padaly triky, co stály za natáčení. Škoda že déšť a mlha hodně záběrů znehodnotili. 

Park byl na místní podmínky shapnutej v TOPu, jen trochu měkký náskoky. Odpoledne se vyskákaly díry na dopadech a tvořily se muldy, takže to úplná pohodička nebyla. To se už musel člověk začít více snažit. O skocích jsme si mohli nechat zdát. Na ty nebyla vůbec rychlost. 

Tak jsme pojezdily jenom jibby (streetka, double kinky, kink, nějaký boxíkyPVCéčka). Odpolední chilliáda a koupačky se taky vydařily, takže jsme se nenudili. Měli jsme indoboard a všelijaký krávoviny, tak bylo o zábavu postaráno. Úplně v punku jsme nebyli, dokonce jsme se jednou i vykoupali, i když ve vodě plavaly ještě zbytky sněhu Počásko vyšlo na 66%.

První dva dny jsme vychytali sluníčko, takže spaní v trávě a sušení věcí bylo no problem. Poslední den se na nás sluníčko vysralo, dali jsme si pojezd a natáčení pěkně v dešti, ale za to sami v parku, sen! Nějaké naděje na usušení věcí se nám rozplynuly, tak jsme to ve 2 zabalili a jeli zpátky na Moravu. Než nám v Česku nakydá tak myslím, že se na ledovcích ještě potkáme. Peace.

Two sides of peach trip video:

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...