Zillertal Trip

Dnes tu máme krátký reportík z tripu do rakouského údolí Zillertal.

Je tomu už více jak 14 dní, co v rakouských Alpách spadla pravděpodobně letošní poslední pudrová nadílka. A protože Paní Zima už pro letošek dopravdy vyklízí pole a protože je tahle pani naše stará dobrá známá, rozhodla se partička kolem bráchů Vrbičů vydat do Zillertálského údolí a rozloučit se tak, jak se to na starou známou sluší a patří!

Tomáše a Martina Vrbický doplnil ještě nechvalně známej Jarda Pekař aka Bezmozek, oldschoolovej skicrossák Honza Doubek a Pan fotograf Honza Kasl. Dodávka se naplnila až po střechu, volný místa se zaplnili rumem a mohlo se vyrazit. Jako bonus kluci vyfasovali zbrusu nové hadříky od Hannahu, které budou od příštího roku k dostání v rámci připravované kolekce Hannah Trendy.

Touto kolekcí se Hannah snaží lehce vybočit ze zajetých „outdoorovo - šponích“ kolejí a oslovit hlavně mladé a progresivně myslící lidi ve snowparcích, na sjezdovnách i v prachu. A nutno říct, že alespoň podle vzorků, vypadá tahle myšlenka víc než slibně... 

Tři dny šlapání, pudrování, nějakýho toho stavění a hlavně focení přineslo i přes částečnou nepřízeň počasí pár zajímavých výsledků. Joeyy se opět vyšvihl a my vám tak přinášíme pár foteček z tohodle celkem vydařenýho tripu. 

Velký dík patří pochopitelně Hannahu za podporu a hlavně za to, že se konečně vydává tím správným směrem. Druhý dík směřuje také na edresu Zillertal Areny, která jako vždy nezklamala a poskytla výborný servis.

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...