Robhol a jeho návrat a start sezóny

Robin Holub aka Robhol byl loňskou sezónu mimo díky zranění kolena. Teď je ale člen naší repre již v plný síle a my jsme ho tak vyzpovídali, aby nám prozradil (nejen) svoje plány na sezónu.

Robin Holuba alias Robhola nemusíme určitě představovat. Známá postavička českýho freeskiingu a taky člen naší repre. Poslední zimu se ale opět dával s bolavým kolenem dohromady, ale teď už je opět zpět v plný síle! Ideální čas se ho tak zeptat na pár otázeček, co chystá na následující sezóny!

Čís Robhole, tak kde jsme tě zastihli? Co právě děláš? 

Robhol: Právě jsem donatáčel zajímavou reklamu na Petříně. Máte se na co těšit. Do tří týdnu to bude na netu :))). Dále se připravuji na K2 ski test v Rakousku a Evropský pohár na Stubaii.

Tys docela dlouhou chybu na svahu chyběl a nemohl na 100% jezdit, takže kde byl zakopanej pes? Zdraví?

Jak říkáš chyběl jsem rok a půl, nechal jsem koleno poctivě doléčit a odpočinout ať můžu ještě tenhle sport chvíli dělat. Druhá plastika ACL není to prdel...

Letos už jsi ale konečně zpátky, takže jak probíhá tvůj začátek letošní sezóny?

Momentálně už jsem byl třikrát na ledovci po osmi dnech. Začínám to zas cítit, jen mi přijde že opět bojuji s počasím na horách…

S reprezentací Vás čeká důležitá předolympijská sezóna, takže jaký jsou prvotní plány?

Jo, bude to od ledna trošku větší smyk. Začínáme ve Francii. Pak Itálii, kde doufám. že zajedu výsledek a budu motivovaný na další závody. Dále nás čeká USA a pak Španělsko a Mistrovství světa.

Takže to vypadá na hodně závodní sezónu. Kromě závodů pod FISem nějaký další, kde bychom tě mohli zastihnout? 

Jak jsem psal zaměřuji se letos na Světové poháry především, kde budu sbírat body pro ZOH 2018 v Koreji. Chtěl bych se letos mrknout na Soldiers a zkusit objet nějaký závod, kde budou prizemoney.

Letos mladej Jackson Wells odjel první quadroflipa, cos na to říkal?

Je to úlet, ale nepřekvapuje mě to. Kluci mají za barákem top podmínky, ještě k tomu je to mládě tak proč se nezatočit :))).

Co ty a tvoje triky a závodní jízdy? Máš na letošek připravený nějaký lahůdky, který bys chtěl odjet?

Mám tam dost lahůdek a dezertu. Uvidíme jaký budou snowparky. Řekl bych že bojuji poslední tři roky, že nemůžu najít ideální skok. Jeden na kterým to vše potrénovat. Podle toho to tam budu sázet. Takový reálný sen unnaturale 1260 safety.

Kromě závodů, co třeba nějakej shooting nebo natáčení videa. Další českej počin by to určitě chtělo. Není něco aspoň ve fázi plánu?

Bohužel to nějak všechno vymřelo, rozpadlo se. Hold už nám není dvacet let. Každý má jiný priority a freesking vám život prostě neplatí, to musíte dělat jako svůj koníček a brát to jak to je, ale já to nevzdávám a budu jen rád, když s klukama ještě něco někdy natočíme. Maximální fáze bude, když letos někde potočím svůj video profil na jaře:))).

U tebe mi to nedá a nejde se nezeptat? Nějaký nový příhody s tvým autem? Drifty, nehody atd. Facebook je toho vždycky hodně plnej …

Teď jsem si nedávno dělal u dědy rozvody. Zapomněl jsem utáhnout hřídelnici, takže se mi urvala na zpáteční cestě z Rakouska. Ztroskotal jsem na pomezí ale klid. Vše jsem zvládl, kára opravená a už zase lítá jak včelička. To jsou ty zkušenosti když chcete ušetřit 3000Kč, tak tam pak jste za 15 000Kč s odtahovou :)))). Ale ve finále štěstí v neštěstí jak říkám já :))).

Ať si chvilku odpočinem od ježdění. Co je tvoje vysněná kára?

Moje vysněná Audi RS6 je ještě moc ve vzduchu, na tu si ještě musím chvilku počkat. Zatím jsem fakt spokojený, co mám teď a nevyměnil bych to za nic... kromě RS6 :))).

Co říkáš na novou káru Jona Olsona? Vím, že sem někde čet že má novou střelu (Lamborghini Huracán poz. redakce)…

Je to můj vzor. Líbí se mi jeho životní styl, ale on je prostě úplně jinde. Jezdil jsem s nim nedávno na Stubaii ve snowparku a karu jsem viděl osobně. Největší pevnost, co jsem kdy viděl...

No tak hlavně přejeme, ať se sezóna vydaří a hlavně bez zranění. Na závěr tvoje poslední slova alá Robhol…

Děkuji budu se snažit :))). Těšte se na foto, video, reporty budu Vás pravidelně zásobovat:))). See you na horách....

Taky dík a ať se daří…

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...