eXcelent Separation

Jsou to již 4 roky, co se nejlepší čeští freeskieři předvedli v úspěšném freestylovém filmu Ultim8 Separation. Ten byl dokonce vybrán mezi nejlepších 25 freeski filmů na světě na prestižním festivalu IF3. Teď přicházejí se zbrusu novým filmem eXcelent Separation a bude to opět velkolepá podívaná.

Díky podpoře piva značky eXcelent dostali tvůrci možnost vydat se na zasněžené hory, do upravených snowparků, ale také se prohánět na překážkách ve městech. Přejeli nespočetné množství zábradlí či jiných překážek, kolem kterých chodíte každý den. Proto příště dávejte pozor, až v zimě půjdete ve městě po schodech. Prostřednictvím kamery se dále podíváte do nejlepšího snowparku v Evropě Livigno Mottolino, dále rakouského Flachau, či do Slovinska.

I samotní jezdci mají slušný arzenál nových triků, které Vám chtějí ukázat. Ve filmu se objeví jedni z nejlepších českých freeskierů: reprezentanti Pepé Kalenský, Robin Holub a Šimon Bartík a dále se představí Jiří Volák, Richard Jurečka, Ondra Beneš a Martin Moudrý.

Těšit se můžete na spoustu originálních hlášek a vtipných situací, které při natáčení nastaly a to vše bez cenzury.  O kvalitní záběry se postarali tvůrci z produkce Separation Films, v čele s hlavním kameramanem Lucasem Hermanem.

Celý film bude mít premiéru ve všech velkých městech po republice na podzim 2015, formou netradičních party. Sledujte nás na našem instagramu či facebooku, kde se dozvíte spoustu dalších informací, jak film vznikal a jak pokračuje jeho tvorba.

Red Bull, Kama, Jägermeister, Biofilms

Koukni na předchozí filmy Separation:

Separation movie:

Ultim8 Separation:

Sleduj Separation:

Facebook zde, Instagram @separation_films

Další zajímavé články

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...