Konec soutěže s PeakPerformance

Pro zkrácení toho nekonečného čekání na sníh, které se v našich končínách každoročně prodlužuje, si firma PeakPerformance připravila soutěž na Instagramu. My vám přinášíme nyní výsledky!

Značka Peak Performance odstartovala minulý měsíc celosvětovou kampaň nazvanou #JUSTADDSKI a vy jste mohli  být její součástí a navíc si zasoutěžit o krásné ceny. Hlavní zpráva celé kampaně zněla: “ Kdy jste se začali těšit na zimu vy? My v Peak Performance se nemůžeme dočkat už od konce té minulé zimy, a abychom si to čekání zpříjemnili, rozhodli jsme se přidat ke všemu, co právě děláme, lyže a naše lyžařské sny.“

Kampaň byla spuštěna 22. září prostřednictvím soutěže na Instagramu. Zúčastnit se mohl každý, kdo na Instagram nahrál své nejpovedenější fotky označené tagy #justaddski #peakperformance #peakczsk. Nejlepší snímky odměnila každý týden švédská centrála cenami z nové lyžařské kolekce Peak Performance. Česká pobočka značky se navíc rozhodla s týmem freeride.cz začátkem listopadu 5 nejoriginálnějších českých příspěvků, jejichž majitelé se mohou těšit na zajímavé dárečky, což uděláme právě teď. Všechny české příspěvky můžete najít v galerii na webu freeride.cz v Public Gallery. Fotografie zaslané z celého světa budou shromažďovány na stránkách www.justaddski.com. Na této adrese rovněž najdete inspiraci, články o lyžařích z týmu Peak Performance, rozhovory a informace o nových zimních produktech.

Výherci:

Jedna z krás lyžování tkví v tom, že i když lyžujeme pouze pár týdnů v roce, v duši jste lyžařem po celý rok a vzpomínky zůstávají celá léta. Pomocí kampaně #justaddski jsme nashromáždili snímky z celého světa, abychom lidi nabudili na lyžařskou sezónu a inspirovali je ke sdílení snímků z lyžařských výprav po celém světě až do konce sezóny.

BE ADVENTUROUS!

Výherci nechť se ozvou na mail milis@freeride.cz ohledně předání výher. Děkujeme.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...