Vyhrajte nové lyže CoreUPT Candide Yard v naší tříkolové soutěži!

Chceš nové lyže a spoustu dalších cen? Že to zní nerálně? Stačí se zúčastnit naší soutěže se značkou CoreUPT a nové lyže CoreUPT Candide Yard mohou být tvoje!

Po dobu třech týdnů se budete moci na vašem webu freeride.cz/ski těšit na soutěže s CoreUPT. Celkem se bude jednat o tři kola soutěže. V každém kole můžete vyhrát atraktivní čepice či šátky od CoreUPT. Vylosujeme vždy dva výherce za jedno kolo. Pokud chcete vyhrát lyže, musíte správně odpovědět na soutěžní otázky ve všech třech kolech naší soutěže a poté vybereme jednoho šťastlivce, který se bude moci těšit na zbrusu nové lyže CoreUPT Candide Yard!

Termíny soutěže:

21.11. 1.kolo
28.11. 2.kolo
5.12. 3.kolo - poslední
12.12. vyhlášení celkového vítěze, lyže dostane vítěz jako dárek pod stromeček:)

CoreUPT je francouzská coreová freeski značka vyrábějící freestyle, backcountry a freeride lyže a oblečení pro freeskiing. „Freeskiers for freeskiers" - to je to, na co jsou v CoreUpt nejvíce hrdí. Každý z jezdců má vlastní model, na kterém se podílí nejen grafickým návrhem, ale i konstrukčním zpracováním. CoreUpt tak vyrábějí freeski lyže, které společně vymýšlejí a navrhují sami rideři. CoreUpt není ani tak společnost, je to spíš rodina, klan. Pojítkem všech členů je jejich vášeň pro hluboký powder nebo freestyle sessions. Zároveň se nikdo neznepokojuje tím, kdo z nich je nejlepší. Nejdůležitější je naopak vzájemná podpora a sdílení zkušeností a zážitků z cest za sněhem po různých koutech světa. Nebo zapálené diskuse o právě připravovaných modelech. 

A teď již pojďme soutěžit v prvním kole! Správné odpovědi naleznete na webech snowpanic.cz, ridentity.cz, happysport.cz či v našem buyersguide.

Další zajímavé články

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...