Dragon - Modelová řada 2016/2017

Svými výrobky oslovuje značka Dragon české zákazníky již po mnoho let. Oblíbené tvary, vynikající kvalita skel a celkového zpracování udržuje tento brand v popředí snowboardové a freeski komunity nejen u nás, ale i po celém světě. Dnes si představíme jednotlivé modely letošní kolekce.

Značka Dragon byla založena v roce 1993. Je zaměřena na mladé lidi, volnomyšlenkáře a pro každého, který svůj život spojil s vodou, sněhem, zemí i ohněm! Dragon postupně inovuje a rozšiřuje všechny kategorie svých produktů s důrazem na funkčnost, vysokou kvalitu a design tak, aby se líbil a splňoval požadavky převážně mladých zákazníků. Po úspěchu na trhu se slunečními brýlemi, se Dragon začal zaměřovat na brýle pro snowboardisty, freeskiery, wakeboardisty a freestyle motokrosaře. Dalším posunem a upevněním své přední pozice na trhu, bylo nedávné vyrobení tzv. ECO kolekce, která byla vyrobena ze 100% obnovitelných zdrojů!

Zde naleznete jednotlivé modely kolekce Winter 2016/​2017. Ostatní barevné varianty najdete v našem přehledu vybavení FREERIDE.CZ BUYER´S GUIDE 2017. Pro jejich nákup využijte web českého distributora www.snowbitch.cz nebo hledejte u svých lokálních prodejců.

Dragon D1

Dragon D3

Dragon DX

Dragon DX2

Dragon DXs

Dragon Lil D

Dragon NFX

Dragon NFX2

Dragon NFXs

Dragon Rogue

Dragon X1

Dragon X1s

Dragon X2

Dragon X2s

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...