Představujeme značku Sencor

Jistě jste si všimli, že jsme do letošního přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide přidali novou kategorii akčních kamer. V ní prezentuje své kamery i značka Sencor. Dnes si její aktivity více přiblížíme.

Představení značky Sencor začneme trochou historie, kdy založení tehdy japonské značky sahá až do roku 1969. V rámci ČR si možná někteří ze starších pamětníků předrevoluční doby vzpomenou na první rádia a autorádia s kazetovým přehrávačem, což byl v 80tých letech totální hi-​tech, dnes spíše vzbudí úsměv na tváři a nostalgii. Aktuálně značka Sencor sází na opravdu široký sortiment, v němž naleznete mnoho elektroniky v různých podobách kopírující poslední technologické trendy. 

Nově Sencor nabízí kvalitní akční outdoor kamery za velice dostupné ceny, takže zachycení sportovních aktivit obrazem, již není nutně otázkou velkých investic. Díky rozsáhlé prodejní síti jsou kamery Sencor ještě dostupnější. Součástí všech aktuálně nabízených modelů kamer je samozřejmě bohaté příslušenství s množstvím úchytů a také voděodolným pouzdrem. 

V aktuální nabídce akčních kamer najdete celkem 3 modely s rozdílnými parametry a koncem roku 2016 uvede Sencor na trh novou kameru se záznamem 4K (30fps) za velice příjemných 2990Kč. 

Značka Sencor sestavila také svůj sportovní tým, kde najdete jezdce, kteří se již několik let pohybují na profesionální scéně. V rámci týmu nesázíme na kvantitu, ale spíše kvalitu a naším cílem je Sencor jezdce podporovat nejen produktově, ale také finančně. Toto vnímáme jako důležitý okamžik a věříme, že tato podpora jezdcům pomůže v jejich osobním progresu a plnění si vytyčených cílů. Za sekci snowboardingu jezdí Dušan Kříž, freeskiing Robin Holub a na freestyle bmx Zdenda Pešek.

Mrkněte na promovideo aktuálního Sencor týmu.

Sencor je také partnerem některých snowparků v portfoliu Freestyle Area (Vítkovice, Pec pod Sněžkou) a části navazujících eventů, které parta Freestyle Area připravuje v rámci zimní sezóny 2017. Chuť podporovat a tímto zvyšovat kvalitu snowparků vzešla ze základní myšlenky, kdy bereme jako samozřejmé část financí z prodejů vracet zpět na scénu a pomáhat tak dále jejímu vývoji.

Kamery si budete moci také vyzkoušet přímo na kopci, třeba v rámci snowboard/​freeski kempů pod hlavičkou Freestyle Area Academy, o kterých jsme vás informovali v tomto článku.

Detailní informace ohledně aktuálně nabízených akčních kamer a příslušenství, síť prodejců a ceny najdete na stránkách Sencor.cz/kamery nebo v přehledu vybavení Freeride.cz Buyer´s Guide 2017.

Více informací o dění kolem Sencor týmu, program akcí a produktové novinky najdeš na oficiální stránce na facebooku.

Další zajímavé články

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!