„Afterglow“ full movie od Sweetgrass Productions

Bez debat jeden z nejzajímavějších a vizuálně nejpůsobivějších freeski filmů letoška! To je „Afterglow“ od Sweetgrass Productions!

Freeski filmů ať už dlouhých nebo krátkých vychází každej rok mraky! „Afterglow“ je tak trochu ale jinej! Bez debat dostanem slušný vizuální porno! Známá produkce Sweetgrass Productions letos totiž nachystala tuhle desetiminutovou lahůdku!! S kvartetem Pep Fujas, Eric Hjorleifson, Chris BenchetlerDaron Rahlves vyrazili na Aljašku do resortu Alyeska Resort, kde kompletně natáčeli v noci pod umělým osvětlením!

To, ale není všechno! Vizuálních orgiích se hlavně dočkáte v segmentu, kdy si riders na sebe oblíkli věci s LED diodami a to pak začíná vypadat jak z jiný galaxie! Tohle je zkrátka hodně velký sci-​fi a jeden z nejpovedenějších kousků podzimu v režii dvojky Nick WaggonerMike Brown!

Afterglow“ full movie od Sweetgrass Productions:

Další zajímavé články

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!