„Frames“ full movie od 2Deep Media

Trošku nečekaně se na světě objevil tenhle hodně zajímavej snímek, kterej má na svědomí hlavně kameraman Edward Foster a rider Kieran Nikula! Poku je backcountry tvoje krevní skupina neváhej ani minutu!

Trošku zčista jasna a z ničeho nic se na scéně objevil jeden hodně zajímavej backcountry snímek! Nese název „Frames“ a vznikl díky dvojici Edward Foster (2Deep Media) a lyžník Kieran Nikula. Prvně jmenovaný je kameraman, který ale žije v Hong Kongu a vyrazil do Britský Kolumbie do Kanady natáčet právě se zmíněným Kieranem.

Společně pak natočili tuhle backcountry symfonii, na kterou s krásně kouká a atmosféru dokresluje vkusně zvolenej soundtrack. Kromě hlavního hrdiny se na dvou prkýnkách ukáže taky Lucas Wachs a pak neznámý jména jako Cory Seeman, Vinzenz Kellen a Jordy Kidner! Kromě Edwarda pak ještě při natáčení vypomáhala známá parta Inflik Lone Wolf Production. Určitě si tuhle pět a dvaceti minutovou nenech ujít! Nebudeš litovat! 

„Frames“ full movie od 2Deep Media: 

Další zajímavé články

MSJ 2024: Péťa Müller bere ve slopestylu krásný 7. místo

Na Mistrovství světa juniorů 2024 se rozdávaly první medaile! Český zástupce Petr Müller pak pronikl mezi světovou elitu...

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

MSJ 2024: Parádá! Péťa Müller si proklestil cestu do finále slopestylu

Hned na úvod Mistrovství světa juniorů 2024 v Livignu dokázal Péťa Müller v nabitý konkurenci postoupit do finále slopestylu...