Milvoll: Cesta je cíl

Informace o freeride videoprojektu, který má na svědomí Ondra Pekárek se svojí partičkou!

Milvoll: Cesta je cíl je nezávislý projekt, který vzniká již pátou sezónu. Nadcházející zima bude poslední, která bude ve filmu zachycena. Parta kamarádů bude znovu vyrážet hledat ty nejlepší podmínky po celé Evropě a zaznamenávat své zážitky z freeridového lyžování. Cílem projektu je ukázat, že lyžování ve volném terénu není jen pro pár bezmozků a boháčů. Ve filmu se objeví IT konzultanti a top manažeři, ale i prodavači, servisáci, studenti nebo učitelky ve školkách. Zkrátka obyčejní lidé, kterým očaroval tento nádherný sport, kterým je freeriding.

Můžete se těšit na příběh, který napsal sám život. Ve filmu jsou zachyceny postupně se měnící názory na tento sport, obrovský progres některých z nás či tipy jak ušetřit. Uvidíte ale také, jak hledáme nové lajny v rezortech i mimo ně, objevujeme pro freeriding exotické země a bohužel i osudové pády, kdy po jednom takovém zůstane jeden z nás na vozíku.

Během pěti let bylo odjeto 30 natáčecích tripů v 9 zemích po celé Evropě. V letošní sezoně se chystáme do exotické Gruzie a na daleký sever za polární kruh. Dokončení filmu je v plánu na září příštího roku, kdy proběhne předpremiéra s velkou párty a koncertem skupiny Cafe, kam jste všichni srdečně zváni. K dokončení projektu ale potřebujeme zajistit ještě spoustu věcí, z nichž většina je dost finančně náročná (např. pronájem nahrávacího studia k dotočení komentářů nebo zaplacení střihu filmu). V případě, že byste chtěli tento projekt podpořit můžete se podívát na tento link s možnostmi podpory projektu! Vaši pomoc velice oceníme.

Užijte si zimu a třeba se uvidíme! Pořádáme 2 freeride campy pro začátečníky a pokročilé. Jeden v Puy St. Vincent v lednu a druhý na Kaunertalu v březnu, tak vyražte s námi ;-)
Ondřej Pekárek

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...