me se taky velmi casto nejde prihlasit. Ted jsem se nalogoval po nekolika dnech snazeni. Pouzivam safari a firefox a ani pres jeden se obcas nemuzu prihlasit
U stare verze jsem mela nastaveno trvale prihlaseni.U nove verze mi neslo se prihlasit,kdyz sem konecne nasla odkaz pro zaslani nahradniho hesla a nasledne vse provedla,presto i to hlasi chybu a nejde se prihlasit.Kde je chyba?
Reakci na Tomáš „trusos | skier“ Taussig: mělo by to být opraveno, problém se vyskytoval v Internet Exploreru 7, doporučuji znovunačíst obsah stránky, CTRL + F5
Hodnocení: 0
„sampon“ 28. 11. 2011 v 23.02 napsal:
taky mám problém s přihlašováním už asi tejden. když dám přihlásit přes facebook akorát mi vyskočí nový okno, ve kterym nic neni a nic se nestane..:/
Odpovědět
lukas „lukin“ mikula 17. 12. 2008 v 00.54 napsal:
Ja pouzivam safari a dneska, pro zmenu, jsem otevrel freeride a jsem nalogovany automaticky :)
Jo a tohle neni rypani, kdyby kucí usati z FR nemeli odezvu zvenci o tom co na jejich webu nefunguje asi tezko by ho mohli zlepsit
Odpovědět
Maty „SajRajt“ Vránek 16. 12. 2008 v 00.30 napsal:
hoši je to punk noooo
Odpovědět
Tomáš „trusos | skier“ Taussig 16. 12. 2008 v 00.08 napsal:
Já jsem už nechtěl rýpat, ale taky se mi nejde přihlásit (nikdy). Používám Operu. Jediná možnost přihlášení je přes potvrzovací email.
Odpovědět
lukas „lukin“ mikula 15. 12. 2008 v 14.18 napsal:
me se taky velmi casto nejde prihlasit. Ted jsem se nalogoval po nekolika dnech snazeni. Pouzivam safari a firefox a ani pres jeden se obcas nemuzu prihlasit
Odpovědět
Jana „The Kiddie“ 5. 12. 2008 v 18.14 napsal:
U stare verze jsem mela nastaveno trvale prihlaseni.U nove verze mi neslo se prihlasit,kdyz sem konecne nasla odkaz pro zaslani nahradniho hesla a nasledne vse provedla,presto i to hlasi chybu a nejde se prihlasit.Kde je chyba?
Odpovědět
Ondřej „Reen“ Rytíř 29. 10. 2008 v 19.49 napsal:
Reakci na Tomáš „trusos | skier“ Taussig: mělo by to být opraveno, problém se vyskytoval v Internet Exploreru 7, doporučuji znovunačíst obsah stránky, CTRL + F5
Odpovědět
Tomáš „trusos | skier“ Taussig 29. 10. 2008 v 18.49 napsal:
Zdravím, jaksi se mi nejde lognout, jedině přes aktivaci z e-mailu. Slyšel jsem, že s tím má problémy více lidí. Koukněte na to pls. ;)trusos
Odpovědět