Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Přihlášení“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Přihlášení

Napsat komentář

obrázek je nečitelný
 „Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

sampon“ 28. 11. 2011 v 23.02 napsal:

taky mám problém s přihlašováním už asi tejden. když dám přihlásit přes facebook akorát mi vyskočí nový okno, ve kterym nic neni a nic se nestane..:/

Odpovědět

lukas „lukin“ mikula 17. 12. 2008 v 00.54 napsal:

Ja pouzivam safari a dneska, pro zmenu, jsem otevrel freeride a jsem nalogovany automaticky :)

Jo a tohle neni rypani, kdyby kucí usati z FR nemeli odezvu zvenci o tom co na jejich webu nefunguje asi tezko by ho mohli zlepsit

Odpovědět

Maty „SajRajt“ Vránek 16. 12. 2008 v 00.30 napsal:

hoši je to punk noooo

Odpovědět

Tomáš „trusos | skier“ Taussig 16. 12. 2008 v 00.08 napsal:

Já jsem už nechtěl rýpat, ale taky se mi nejde přihlásit (nikdy). Používám Operu. Jediná možnost přihlášení je přes potvrzovací email.

Odpovědět

lukas „lukin“ mikula 15. 12. 2008 v 14.18 napsal:

me se taky velmi casto nejde prihlasit. Ted jsem se nalogoval po nekolika dnech snazeni. Pouzivam safari a firefox a ani pres jeden se obcas nemuzu prihlasit

Odpovědět

Jana „The Kiddie“ 5. 12. 2008 v 18.14 napsal:

U stare verze jsem mela nastaveno trvale prihlaseni.U nove verze mi neslo se prihlasit,kdyz sem konecne nasla odkaz pro zaslani nahradniho hesla a nasledne vse provedla,presto i to hlasi chybu a nejde se prihlasit.Kde je chyba?

Odpovědět

Ondřej „Reen“ Rytíř 29. 10. 2008 v 19.49 napsal:

Reakci na Tomáš „trusos | skier“ Taussig: mělo by to být opraveno, problém se vyskytoval v Internet Exploreru 7, doporučuji znovunačíst obsah stránky, CTRL + F5

Odpovědět

Tomáš „trusos | skier“ Taussig 29. 10. 2008 v 18.49 napsal:

Zdravím, jaksi se mi nejde lognout, jedině přes aktivaci z e-mailu. Slyšel jsem, že s tím má problémy více lidí. Koukněte na to pls. ;)trusos

Odpovědět

TOPlist TOPlist