Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Freeride lyže“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freeride lyže

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„TomasTT“ 8. 2. 2012 v 01.06 napsal:

Zrovna jsem podobnou situaci řešil - nechci v půlce dne jezdit dolů a měnit lyže, když už nejsou podmínky na ježdění off a chci dojezdit na sjezdovce...
Váhal jsem, zkoušel a nakonec koupil Line Mothership (142-111-131)
Jsou celkem těžký protože mají uvnitř kovový pláty ale díky tomu se s nima dá jezdit docela agresivně na sjezdovce. Podle mě neexistuje v současné době univerzál vhodný do prašanu i na sjezdovky tak, aby to nebylo v jednom nebo druhém případě zoufalství. Čím víc je to dělané do prašanu, tím horší obvykle na sjezdovce a naopak. Takže jsem řešil kompromis a vybral si tohle. Design je děsný ale boatpark měl nabídku která nešla odmítnout a vyšly na necelých 7 tisíc. Běžně se prodávají za dvojnásobek, pokud se ještě někde vůbec seženou. Jen ten design, to je fakt úlet.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

gesho“ 23. 1. 2012 v 12.30 napsal:

Ahoj,
ja jsem v patek poridil prave zde zminovane Rossignol Bandit sc80, 180cm... 3 roky stary model, ale nejete s original R vazanim a musim rict, ze prvni test u me probehle na jednicku. Na sjezdovce pohoda, ikdyz celkove trochu jine lyzovani a v prasanu obrovskej rozdil oproti sjezdove lyzi. Jsou dostatecne tvrde na vyssi rychlosti a skoky (ikdyz bych ocenil jeste tvrdsi). Nerikam, neni to do nejakeho super prasanu, ale jako universalky pro pokrocilejsiho lyzare myslim vyborna volba...

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Tanzyk“ 22. 1. 2012 v 21.07 napsal:

Zdravim, chtel bych zacit s freeride/freestyle lyzovanim, mohl by mi nekdo poradit jake lyze by bylo vhodne koupit popr. jakou znacku? Diky za odpoved.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

lubon“ 17. 1. 2012 v 18.50 napsal:

Caute, mam doma nevybalene Rossignoly SC BANDIT 80, dlzka 185 aj s viazanim. Potrebujem sa ich zbaviť, vobec nie na nich zarobit. Bol by zaujem?

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

vx“ 13. 1. 2012 v 14.13 napsal:

>možno je to úplne odveci otázka, ale dáva sa na freeridové lyže aj skialpové >viazanie?
>
Áno, dáva sa bežne ... ale je toho viacej druhov, najlepšie je dať freeride model ... napr. Diamir Freeride, Naxo ...a pod.

Odpovědět

Jakub „janouch“ 25. 2. 2011 v 11.31 napsal:

Reakci na Michal „prochor“ Procházka: ahoj, muzu ti poslat odkazy na zahranicni hodnoceni a recenze. prip. mi pls napis na mail janouch@snowpanic.cz mej se

Odpovědět

Michal „prochor“ Procházka 23. 2. 2011 v 11.09 napsal:

BENT CHETLER 2011, 192 cm,
AHOJTE VŠICHNI. NEJEZDÍTE NĚKDO NA CHETLERECH OD ATOMICU? SHÁNÍM REFERENCE. DÍKY.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

filippi“ 25. 1. 2011 v 13.31 napsal:

Zdravím,
možno je to úplne odveci otázka, ale dáva sa na freeridové lyže aj skialpové viazanie? V živote som titž neskialpoval, ale chcel by som jazdiť prašan -to už som robil, ale abysolutne sa v tom nevyznám...čiže nejaké rady na začiatok by sa zišli...Aká dľžka lyží, čo je dorbá značka, cenovo dostupná pre začínajúceho chlapíka (lyžujem ale dobre a dlho, len nie freeride) a tak.
Dík,
...Filip...môžete sa ozvať aj na filippi@zoznam.sk

Odpovědět

Pavel „Mouka“ Drahokoupil 13. 1. 2011 v 15.38 napsal:

a dlouhý lyže se dají koupit nejetý, ale výprodejový modely za pěkný peníze... třeba armady z misfit.cz

Odpovědět

Jakub „janouch“ 12. 1. 2011 v 22.41 napsal:

Reakci na Macejkou: Pod 180cm urcite nechod,174cm je uz na tebe dost malo. Freestylovky pres 180cm se delaji, je treba se podivat napr. line stepup, chronic...4frnt tnk...amplid c7...armada thall, alpha 1...rossignol s4...vsechny freestyle modely od CoreUPT...scott punisher...volkl wall

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

hopy“ 12. 1. 2011 v 22.13 napsal:

Reakci na „Prco“ :
Zkus se podivat po lyzich, ktere maji +/- 100mm na stredu.Ty byvaji dost univerzalni,na freeride i sjezdovku.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Macejkou“ 12. 1. 2011 v 21.20 napsal:

Zdravím. Chci začít s freestyle lyžováním ve showparcích a vybírám lyže. Podle tabulky na jednom webu bych při výšce 195cm měl mít 185cm freestyle lyže. Takže 179 protože se většinou delší neprodávají. Slyšel jsem ale, že je lepší mít ještě kratší. Zvažuju koupi 174cm. Co je podle vás lepší? Dík!

Odpovědět

„Prco“ 10. 1. 2011 v 17.27 napsal:

Reakci na hopy: Tak nie úplne prašan a fr tak napoli.Napríklad že na zjazdovke aby boli agresívne a zas v prašane aby nezapadli ale dalo sa na nich povoziť.Tak napoly.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

hopy“ 9. 1. 2011 v 22.57 napsal:

Reakci na „Prco“ : Ty Nordicy neznam, ale 74mm pod vazkem mi prijde dost malo. V jakem prostredi bys chtel na tech lyzich jezdit?

Odpovědět

„Prco“ 9. 1. 2011 v 16.01 napsal:

Reakci na „Prco“ : čo vravíte na Nordica FIre Arrow 74

Odpovědět

„Prco“ 9. 1. 2011 v 15.41 napsal:

Mohli by ste mi poradiť nejaké freeride lyže do prašanu,ktoré sú zároveň agresívne na zjazdovke.Do tých420e Ďakujem

Odpovědět

TOPlist TOPlist