Diskuse na téma „Freeride lyže, vázko a boty“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freeride lyže, vázko a boty
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freeride lyže, vázko a boty
Hodnocení: 0
„mac “ 16. 5. 2012 v 22.08 napsal:
Pisu to po nejakem tom pivku, tak jsem prehlidnul na co vsechno ses ptal:) Slashery jsou mekci, bc hracky. Dostatecne tvrde jsou Pow a BtD.
Odpovědět
„mac“ 16. 5. 2012 v 22.05 napsal:
Lehké vůči jiným jsou coreupty, třeba Pow nebo Slasher. Pokud se nebojis sirsich, tak i Born to Drop:)
Odpovědět
„peterko“ 14. 5. 2012 v 12.14 napsal:
ahojte,
vie mi niekto poradit lyze na freeride,dostatocne pevne a tvrde,ale zaroven aj lahke,ked na ne namontujem marker duke, nech nemam 6kg vlacenia. Pod patou minimalne 100mm. twintip,moze byt aj rocker :)
dakujem
peter
Odpovědět
„Chuckinho“ 17. 10. 2011 v 00.33 napsal:
Dobrej, chtěl bych se zeptat kde bych si mohl koupit levnější lyže na dojezd v Praze (petrin, raily atd.) Nechce se mi davat nejaky velky penize za neco co zahy znicim. Hlavne shanim freestylovy botky. Daji se nekde koupit z drhue ruky? Koukal jsem a nic jsem nemohl najít. Díkes at to skace...
Odpovědět
„Ales“ 11. 10. 2011 v 23.47 napsal:
Reakci na Michal „klusík“ : pokial by si mal zaujem mam na predaj Salomon czar 182cm s dukom za 420e,2sezony jazdene lyza super aj do prachu aj na tvrdom drzi ,poskrabana z freeridoveho jazdenia.staci opravit sklznicu..nic hrozne..
Odpovědět
Michal „klusík“ 10. 10. 2011 v 10.34 napsal:
Ahoj,
chci se letos vrhnout na freeride ježdění a rozhoduju se mezi koupi K2 Hell Bent 2010/2011,K2 OBSETHED 10/11 a COREUPT CANDIDE POW 2011.
Zajímalo by mně jestli máte s nimi někdo nějaké zkušenosti, hlavně s jízdou po sjezdovce. Předpokládám, že v prašanu se bude chovat dobře. Ale občas potřebuju vyjet i na sjezdovku tak ať vím jak na tom jsou.
A vázání chci koupit Marker THE DUKE 16 abych se mohl tady u nás nebo i jinde vyšplhat mimo dosah vleků.
A ještě by mně zajímalo jak to je s botama, jestli mi budou na začátek stačit nějaké měkčí race, nebo mám investovat do pořádných freeride bot? Mám v merku http://www.qski.cz/freeride-freestyle-l… , ale s financema je to už tak,tak na hraně.
Popřípadě poraďte nějaké jiné lyže, vázko i boty.
Díky za radu
Odpovědět