Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Freeride na Snezce“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freeride na Snezce

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Fida „MC Fida“ Machane 20. 12. 2007 v 16.12 napsal:

No na sněžce jsem jeste nejel ale kdybych se tam dostal jel bych s tý Polský strany kámoš tam byl ke konci ledna a říkel že to bylo super.

Odpovědět

Lukáš „Papaj“ Holý 6. 12. 2007 v 12.32 napsal:

Zdar, já sem jel Sněžku loni koncem února a bylo to super. Nahoře to bylo zmrzlý a vyfoukaný.. dost kamení, ale ten prostředek byl fakt dobrej a dole už to bylo trochu měkký. Hlavně je to fakt dlouhej a členitej pojezd. KRNAPáci tam nebyli žádný, ale fakt je ten že byla totál mlha, foukalo a nejela lanovka, ale jinak myslim že se to celkem dá. Pár pacientů na prknech to už jelo i letos a maj celkem rozjebaný skluznice. A je to teda Obří důl, do Polska sem ještě nejel, zdar.

Odpovědět

„jarousinecicek“ 5. 12. 2007 v 00.25 napsal:

ja na to taky koukal a nejlepsi by bylo jet přímo obřim dolem. akoát to nějak vychytat se sněhem. možná spíš z jara-bude to sice břečka a krusta ale nebuduo hrozit tolik nějaký laviny. zatim sem jel akorat z liščí hory dolu na běžkách co to šlo(byl prašan, takže bych to spraskal i na prkynkach vod sudu) a vracel sem se zpatky na lišku, takže nevim, jak se da zespoda vodjet. ale je tam vocaď krásně vidět prave ta sněžka

Odpovědět

Lukáš „Papaj“ Holý 2. 12. 2007 v 11.38 napsal:

Já bych se na ochranáře neohlížel, prostě bych do toho šel, a kdyby něco prostě bych je utlouknul hůlkama :) Kam až ta ochrana přírody povede? Nasrat!!! Nechránit přírodu, ale vychovávat lidi, v tom to je!!!

Odpovědět

„HracH“ 20. 11. 2007 v 17.24 napsal:

No clovece...osobni zkusenost nemam, ale prijde mi to jak kopani do vosiho hnizda...polezes ochrancum primo doprostred zeli:) Mozna tak leda nekdy fakt brzo za usvitu a vzhledem k terenu spis na polskou stranu. Dej vedet, jestli si do toho sel:)

Odpovědět

Lukáš „Papaj“ Holý 19. 11. 2007 v 20.48 napsal:

Zdar lidi, chtel bych se zeptat jestli nevite jak je to s volnym jezdenim na Snezce, hodil by se mi nejakej typ, kudy by se dala nejak rozumne sjet. A taky bych potreboval vedet jak je to vazny s nejakejma pokutama od ochrancu.....
Predem diky moc za kazdou reakci, chtel bych se tam podivat, ale zaim ani nevim z ktery strany by to bylo rozumny, takze kdyby mi nekdo poradil, byl bych moc rad.
Zdar a preju uspechy....

Odpovědět

TOPlist TOPlist