Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „FREERIDE V RUMUNSKÝCH ALPÁCH OBLAST BUCEGI“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma FREERIDE V RUMUNSKÝCH ALPÁCH OBLAST BUCEGI

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Bořek „u.tur“ Rochovanský 1. 3. 2011 v 20.20 napsal:

Mám trochu obavy,že se tam toho moc nezměnilo přeci jen rumunsko není nejpokrokovější :(

Odpovědět

Bořek „u.tur“ Rochovanský 1. 3. 2011 v 20.17 napsal:

jo díky zkusím toReakci na Jakub „janouch“ :

Odpovědět

Jakub „janouch“ 1. 3. 2011 v 15.42 napsal:

s touhle oblasti zkusenosti nemam, ale kdybys tady nepochodil, zkus kontaktovat kluky na powderline.cz ty maji zkusenosti s prasanem azaz:)

Odpovědět

Bořek „u.tur“ Rochovanský 1. 3. 2011 v 13.23 napsal:

Ahoj f*rideři/ky nemáte někdo nějaké info nebo zkušenosti jak to vypadá v současnosti v rumunských alpách s freeridem.Před delším časem jsem tam podnikal své první krůčky freeride bylo to v oblasti severního výběžku alpského oblouku zvané Bucegi nedaleko městeček Sinaia a Poiana Brasov.Je to už a čtěte dobře před 24 lety. Žádné vybavení,žádné prachy,normální lyže,žádné bezpečnostní prvky,žádná možnost sehnat pomoc,žádné zkušenosti myslím že to byl fakt docela hazard no ale bylo mi 19 a to moc rozumu nikdo nemá. Hlavně nebyli jiné možnosti byl tu komunista.Přes to všechno jsou to nezapomenutelné zážitky a terény to byli fantastické.Rád bych se tam už z nostalgie zase vydal tak poradte i každou maličkost kterou jste zaslechli. No a pojedte taky!!! Když by nevadilo že mi je 43 let jsem dobrej parták věřte......předem dík za info čaues lidi

Odpovědět

TOPlist TOPlist