Diskuse na téma „HEAD Jerry 104 SW 181 cm-hledám info o těchto lyžích“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma HEAD Jerry 104 SW 181 cm-hledám info o těchto lyžích
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma HEAD Jerry 104 SW 181 cm-hledám info o těchto lyžích
Hodnocení: 0
hOnza „skiC“ dAnčák__ 24. 1. 2011 v 07.14 napsal:
Bacony jsou právě hravé bc lyže, střed myslím 115, gotamy by byly podle mě pro tebe lepší jestli chceš spíše jezdit než skákat, střed myslím 100..
Odpovědět
„honza00“ 13. 1. 2011 v 21.41 napsal:
výška 178, hmotnost 80, podmínky-spíš jednou-2x do roka cizina, u nás když se povede a napadne slušnej prašan, jinak spíš budu na sjezdovce na obřačkach a freeridy budou v lyžárně..level-skoky menší, tam si moc jistej nejsem, jinak sjezdy cokoliv, mimo úplnejch brutalit. U délky si říkam, že bych možná snesl kolem těch 190.. ale nevim, možná se pletu. Další lyže, který je mam možnost koupit jsou jetý gotamy s dukem, asi za 12, délky u všech zmiňovaných něco přes 180...jinak kdyby byl typ na jiný lyže za slušnou cenu, nechám si poradit
Odpovědět
Jakub „janouch“ 13. 1. 2011 v 16.52 napsal:
Dle meho s Baconama chybu nikdy neudelas. Univerzalni,hravy, na pohodovy backcountry. Ty head jerry neznam,ale dle info by to mely byt lyze spis na bigmountain (tvrdsi flexe). Ale zalezi i na jinejch vecech, dle ceho vybirat - vyska, hmotnost, v jakych podminkach budes prevazne jezdit, level...
Odpovědět
„honza00“ 13. 1. 2011 v 15.15 napsal:
Mám možnost koupit nové lyže "Jerry 104 SW 181 cm + vazani Mojo 12 fat 115" za 12500kč. Od HEADU jsou to až třetí freeride model, bohužel jiný výrobce nemá. Nikde se mi nepodařilo najít informace o těchto lyžích, proto bych se chtěl zeptat, jestli mi někdo poradí. Jak to vidíte třeba ve srovnání s jetými LINE Sir Francis Bacon za 6500 bez vázka? S freeridem nemám velké zkušenosti, ale lyžovat celkem umím po několikaletém závodění..Dík za rady
Odpovědět