Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Line Prophet 100 vs Sir Francis Bacon“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Line Prophet 100 vs Sir Francis Bacon

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„noner“ 25. 3. 2010 v 15.49 napsal:

Reakci na „strecho“ : Díky :-) od minulýho pátku je mám doma, tak se těšim až je ozkoušim...:-)

Odpovědět

„strecho“ 24. 3. 2010 v 14.10 napsal:

Reakci na „noner“ : Na tvrdém povrchu je v pohodě. Šířka vyhovující. Je to velmi dobře ovladatelná lyže.

Odpovědět

„noner“ 14. 3. 2010 v 11.06 napsal:

Reakci na „strecho“ : Díky za radu :-) ještě by mě zajímalo, jestli nemáš s SFB zkušenosti na tvrdém prudkém povrchu... trochu se bojim že v nějakym zmrzlym žlábku to nepude kvůli šířce moc ovládat...

Odpovědět

„strecho“ 4. 3. 2010 v 16.30 napsal:

Zdar,
zkoušel jsem obojí, Prophet 100 je tvrdá až "konzervativní freeridovka" Sir Francis Bacon je hravá lyže do jakehokoliv terénu, pro mě Bacon lepší

Odpovědět

„noner“ 25. 2. 2010 v 09.42 napsal:

spíš by mě zajímalo, jestli nemáte někdo osobní zkušenosti s těmahle lyžema?

Odpovědět

„noner“ 23. 2. 2010 v 19.18 napsal:

No tenhle i příští víkend právě nemám čas.. jinak by to samozřejmě bylo nejlepší... ale díky

Odpovědět

Milan „Milis“ Masopust 23. 2. 2010 v 17.54 napsal:

ahoj,
pokud muzu poradit, tak doraz o vikendu do pece na freeski test, kde budes moci lyze vyzkouset nebo 6.3. do rejdic na cfo, kde bude takteze freeski test..

Odpovědět

„noner“ 23. 2. 2010 v 15.54 napsal:

Zdravím,
po třech sezonách sem se rohodl že vyměním svoje K2 Seth (179) za nějaké nové prkna.. docela mě zaujali lyže Line Prophet 100 nebo Sir Francis Bacon. Nemáte někdo zkušenosti? Thx za každou radu!

Odpovědět

TOPlist TOPlist