Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Line prophet 90 či 100 či Scott mission“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Line prophet 90 či 100 či Scott mission

Napsat komentář

obrázek je nečitelný
 „Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

hubzuga“ 6. 9. 2011 v 01.59 napsal:

Ahoj nemáte někdo vyzkoušené Atomic access - http://snow.cz/market/detail/3692-atomi… Díky

Odpovědět

Jakub „janouch“ 2. 8. 2011 v 11.07 napsal:

Zdravim, mezi Prophetama bych dal prednost 100kam. Uzijes je urcite vic nez 90ky. Navic 90ky jsou i mekci nez Pr100. Mission jsem na nohou nemel, ale jezdit v Kanade na tak uzkejch lyzich, to bys casem taky mohl litovat:) Jasny, chapu, ze jsi na sirsich jeste nejezdil, ale sirky se opravdu neboj.

Do prachu a na sjezdovku bys urcite neudelal chybu ani s Prophet 115, ale v parku asi nic moc. Naopak freestajlovejsi jsou Line Blend, jsou ale docela mekci. Na mejch 82kg to nebyl 100% ideal, ale taky dobry. CoreUpt Pow jsou na me tvrdy tak akorat, bezva univerzalni lyze do vseho.

Prip. mi zkus napsat zpravu nebo na mail. Pokusil bych se ti poradit obsahleji.

Odpovědět

„ramirezcl“ 2. 8. 2011 v 02.22 napsal:

čégo,
Letos si kupuju nové lyže a jelikož zimu budu trávit v kanadě, tak chci poprvé v životě něco širšího pod patou. Mezi favority jsem zařidil tyhle troje lyže, ale jestli má někdo i jiné ozkoušené sem s nimi. Uvidím jaká bude zima, ale viděl bych to na 50% mimo sjezdovku, 35% na upravené a zbytek zablbnou do parku. Vím, že už se to tady řešilo, ale každá nová rada drahá. Jsem dá se říci výborný lyžař, kterej má rád tvrdší lyži – 185 cm a 82 kilo. Bouhžel jsem do této měl pod patou maximálně 70, tak sem hodně na vážkách. Díky za odpověď

Odpovědět

TOPlist TOPlist