Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „poloha vázka“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma poloha vázka

Napsat komentář

obrázek je nečitelný
 „Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

Nine Queens Ski 2011“ 25. 12. 2010 v 19.31 napsal:

Nine Queens sets out to become the No. 1 womans freeski event in the world! From March 21st-25th, the world´s best female athletes like Virginie Faivre, Sarah Burke and Kaya Turski will conquer Serfaus Fiss, Ladis.
The action will be on for public on friday march 25th.

More Info: check out www.ninequeens.com or www.nineknights.com !!

Odpovědět

„hjug“ 25. 12. 2010 v 19.15 napsal:

nech si to navrtat někde v servisu, stojí to maximálně dvě stovky a nezprasí ti to...

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

prosba“ 24. 12. 2010 v 21.40 napsal:

ledná se o tyto freestylové lyže

http://www.snowboards.cz/lyze-hammer-tw…

+ toto vázání

http://www.snowboards.cz/lyze-hammer-tw…

za každou radu jsem rád

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

prosba“ 24. 12. 2010 v 21.14 napsal:

čau, mam dotaz, může mi někdo poradit jak přidělat vázání na lyže ? mam problém, něvím kam ho umístit, jestli se tu někdo najde tak mi prosím napište na e-mail 8.proumi@atlas.cz nebo na icq 405707617 díky moc za pomoc

Odpovědět

Stanislav „s-rider“ Holek 23. 12. 2010 v 22.54 napsal:

Sajdakis, hlavně jak nepraskne kost :o)

Odpovědět

michal „sajdak“ Bartoš 20. 12. 2010 v 18.46 napsal:

tak to vazani mam us v poradku dane..parkrat sem byl na svahu a lyze i vazko prezilo nejake ty pady takze pohoda.. ohlizet se na to nebudu kdyz je to přemontovane..kdyz praskne tak praskne..jinak dikes za rady

Odpovědět

michal „sajdak“ Bartoš 15. 12. 2010 v 16.33 napsal:

cus jo sem poblis ovy..jsem schopny dojet tak za 30 min asi :-D..no je to tak jak rikas jako by nekdo dal naopak ty lyze a je to proste dobredu..ja sem to us hodil do servisu prave..ale nevim ejstli mi to udelaji..baba rikala ze to vysvetli tak jak chci tohu servisakovi ale nevim..snad to neudelali,zitra budu snad vedet,kdybych neco tak se ti urcite ozvu a stavil bych se s lyzema,skoda ze sem si to neprecet driv..jinak dik

Odpovědět

Stanislav „s-rider“ Holek 12. 12. 2010 v 23.19 napsal:

Sajdaku. Nejsi náhodou z Ostravy? Podle toho "bo". Dej vědět a domluvime se, bych se na to v práci mrknul.

Odpovědět

Stanislav „s-rider“ Holek 12. 12. 2010 v 23.16 napsal:

Já myslím, že to snad nebude tak horké. To snad není ani možné. I když už jsem viděl různé hovadiny. Jestli to má naopak, tak po přemontování to bude mít jak cedník. :o)

Odpovědět

Roman „Štráfek“ Šafář 12. 12. 2010 v 22.56 napsal:

To je jasny ale on tvrdi ze to je navrtany opacne proste 5cm od stredu dopredu jak kdyby nekdo pri montazi otocil lyzi...to neni ani mozny udelat.

Odpovědět

Stanislav „s-rider“ Holek 12. 12. 2010 v 22.32 napsal:

Reakci na michal „sajdak“ : Jsem pochopil že na lyži máš 2 rysky. Ta zadní je jako univerzál, ta přední je na freeetyle - lepší ovládání při odrazu, dopadu apod. A vázko můžeš umístit i mezi nima. To se montuje na přání zákazníka (pracuju v oboru). Zjednodušené shrnutí: zadní ryska - lyže dobře drží stabilitu při jízdě, čím více dopředu tím více freestyle. Pokud chceš přemontovat, běž do servisu. Přemontujou a staré díry zadělají speciálníma ucpávkama. Samo že lyže už nebude jako nová, ale může v pohodě vydržet.

Odpovědět

Roman „Štráfek“ Šafář 12. 12. 2010 v 15.55 napsal:

Jo a dobre se ti bude nasazovat oblouk :D ne tos asi fakt koupil spatne jestli to je opravdu spatne namontovany. Jako jeslti si lehky muzes to zkusit zakapat a prevrtat...

Odpovědět

„hjug“ 12. 12. 2010 v 15.14 napsal:

aspoň se ti líp chytá patka, ne? :D

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Anonym“ 11. 12. 2010 v 15.37 napsal:

Potom to montoval uplny kokot. To ani neni mozny. Nebo mas tu lyzi opacne :D ... Po prevrtani ma ta lyze zivotnost tak 2 skoky :D

Odpovědět

michal „sajdak“ Bartoš 10. 12. 2010 v 08.57 napsal:

ja to mam všecko přemeřene nekolikrat..a fakt to mam tak ze střed boty mam o 5 cm dobředu neš je střed lyže..takze na hov.. privrtane vazani,budu muset zajit do servisu

Odpovědět

Roman „Štráfek“ Šafář 9. 12. 2010 v 22.24 napsal:

No ja myslim ze to ani neni mozny. Sak si to premer a vis hned. Vyznač fixou stred boty a pak stred lyze mas to hnedka jasny.

Odpovědět

michal „sajdak“ Bartoš 9. 12. 2010 v 18.34 napsal:

to by bylo v klidu kdyby to tak bylo.. bo me z toho uplne hrabe,jestli nemam lyze se spatne namontovanym vazanim.jinak dik ze ses ozval

Odpovědět

Roman „Štráfek“ Šafář 9. 12. 2010 v 18.14 napsal:

Teda sry opacne predek kratsi jak zadek :D

Odpovědět

Roman „Štráfek“ Šafář 9. 12. 2010 v 18.13 napsal:

Co sem mel freestylovky tak myslim ze se na kazdych zda ze je predek delsi jak zadek ale je to jenom klam. Jinak predek a zadek urcite neni jedno ;-)

Odpovědět

michal „sajdak“ Bartoš 8. 12. 2010 v 20.05 napsal:

Zdravim všechny,chtel sem se zeptat nekoho kdo se vice vyzna ve freestyle lyzovani,ja tuhle sezonu chci zacit se ucit ruzne triky a dalsi..sem pokrocily lyzař ale ve freestyle lyzich,vazani a montazi atd se nevyznam..mam dotaz ohledne vazani..vsechno sem tady precet,ale porad mi lame hlavou muj problem..mam lyze Volkl ledge s vazanim marker,koupil jsme je pouzite na nauceni tech skoku a kdyz do nich vlezu tak mi pripada ze mam předek lyzi kratsi neš zadek( je to v poradku)? mam na lyzich dve rysky(střed a 5cm od stredu) a zda se mi ze vazani je dane na stred te druhe,ktera je 5cm od stredu..tak jestli je to v poradku..napadlo me ze nekdo to vyzani dla naopak,a nebo je jedno kde je predek a zadak..fakt nevim :( s lyzema chci jezdit i skakat,dekuji moc za odpoved

Odpovědět

< novější12

TOPlist TOPlist