Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Volkl Bridge 2008/2009“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Volkl Bridge 2008/2009

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Milan „Milis“ Masopust 17. 1. 2012 v 20.56 napsal:

vypadaj gut a za cenu 3800 i s vazkem bych to vubec neresil:) alternativy nema cenu udavat protoze normal lyze s vazkem se pohybujou 10-15 tisic ty levnejsi.. zkus tyhle a uvidis jesi budou vyhovovat volil bych 179cm

Odpovědět

Hodnocení: 0

„gesho“ 16. 1. 2012 v 15.51 napsal:

Zdravim,
chtel bych se zeptat, jestli zde ma nekdo zkusenost s timto modelem lyzi. Jsem, rekl bych, mirne pokrocily az pokrocily lyzar a poslednich 8 let jezdim na poloprofi carvovych lyzich (pod patou cca 7 cm). Jelikoz uz delsi dobu davam prednost freeridu, premyslel jsem o nejakem universalnejsim modelu lyzi, ale nechce se mi do toho vrazet kdovijake penize, protoze jsem schopen lyze dost rychle ''zprasit''. Chtel bych to prave jak na sjezdovky (ne nutne na ledove plotny, ale aby to jakztakz drzelo na takovych tech firnovych krustach) tak na blbnuti v prasanu (to tak 30% ku 70% ve prospech FR). Mam 182 cm a cca 95 kg a styl jizdy trochu silovejsi nez super technicky. Tyhle bridge se daji sehnat pouzite za 3800 i s vazanim, coz je hodne super cena, myslite, ze jako universalni lyze jsou dobre? Popripade nejake alternativy?

Dekuji mnohokrat za odpoved

Odpovědět

TOPlist TOPlist