Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Výběr lyží“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Výběr lyží

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„Ridentity“ 18. 1. 2010 v 16.48 napsal:

ok chlapci, u nás dostanete freeski se slevou :-) Máme cca 50 freeski páru skladem - samý dobrý znacky! Navíc dalsí pekny kousky na freeskiing - prijdte mrknout...

Odpovědět

Jakub „janouch“ 10. 1. 2010 v 20.25 napsal:

Presne jak pise ondrej, cim sirsi,tim lepsi (aspon co se prasanu tyce, na sjezdovce zase vic podrzej). Ja jezdim na 112 pod patou a vazne si to nemuzu vynachvalit, driv jsem mel 82.

Co bych ti mohl doporucit, tak to jsou od linu Francis Bacon. Ale nevim jestli se jeste letos daji sehnat. Nebo trebas line elizabeth, ty jsou jeste mekci nez bacony. Prip. CoreUpt POW. Pokud bys mel zajem, muzes mi pisnout na mail - kubascroll@seznam.cz. Mohl bych ti jeste nejaky (treba i starsi) kousky sehnat.

Mej se

Odpovědět

Lukáš „kounak“ Kounovský 5. 1. 2010 v 18.41 napsal:

Reakci na Ondra „Matouch“ Matoušek: Zdar, ještě mě napadaj třeba Line CHronic nebo Line Chronic cryptonite, perfektní univerzální lyže . Ted jsme je měl v rakousku a luxus, ale jsou na mě tvrdší. Takže pujdou do světa. Kdybys chtěl můžeš se ozvat na 335-679-888 icq a můžem to probrat.

Zatim

Odpovědět

ondrej „Janík_FM“ ..... 5. 1. 2010 v 15.09 napsal:

Myslim ze od elanu su lepsie pogo stick pretoze su sirsie...a to v prasane uroby vela a na zjazdovke to myslim ani nebudes vedet...ja jazdim na 111 pod patou a na zjazdovke je to uplna pododa takze je to len na tebe tot moja skusenost. pokial lyze nemaju rocker tak nem problem.

Odpovědět

hOnza „skiC“ dAnčák__ 19. 11. 2009 v 21.31 napsal:

tyhle lyže vypadají dobře a taky myslím že jsou dobré..být tebou bych je bral :)

Odpovědět

Ondra „Matouch“ Matoušek 24. 10. 2009 v 17.43 napsal:

Zdravím, hledám twintip lyže které dobře pojedou v prašanu, ale půjde to s nima i na sjezdovce, takové 50% powder - 50% sjezdovka/park. Zaujaly mě Elan Slingshot http://www.elanskis.com/pcc.asp#xpath=/…

Geometrií se od mých původní lyží liší samozřejmě šířkou, zejména ve středu.

Má někdo nějaký nápad/radu ?

Předem moc dík :)

Odpovědět

TOPlist TOPlist