Diskuse na téma „Využití FS-FR lyže pro jízdu na sjezdovce???“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Využití FS-FR lyže pro jízdu na sjezdovce???
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Využití FS-FR lyže pro jízdu na sjezdovce???
Hodnocení: 0
Pavel „Mouka“ Drahokoupil 10. 9. 2010 v 12.19 napsal:
buď rád že se ti westige nezlomili už v buse, ty lyže jsou fakt děsný...
Odpovědět
Jaroušek „Bezmoža“ Bejkr 9. 9. 2010 v 00.55 napsal:
FS a FR lyže musí určitě vyrdžet klasickou jízdu. jsou stavěny na odost větší zátěž. Bohužel Westige neni zrovna vhodná volba :)
Odpovědět
„Zevl++“ 7. 9. 2010 v 21.54 napsal:
Je to tak , s těmito lyžemi sem měl tu čest a nikdy více, teď jezdím K2 ty vydrží vše
Odpovědět
Lukáš „Papaj“ Holý 21. 2. 2008 v 08.41 napsal:
Ahoj, nejspíš to bude opravdu nedostatkem kvality. Některé FS lyže jsou konstruovány tak aby byly co nejlehčí a nejmněkčí a zapomíná se na jednu důležitou vlastnost - trvanlivost. lyže také nemají takvou torzní tuhost, která je tak důležitá pro jízdu po hraně. Doporučuji mít více párů lyží. já osobně mám na sjezdovku NORDICA BEAST 72 - super allround lyže s twintipem na kterých sem se nestratil ani ve slalomu, a do parku ARMADA ARG. doporučuji raději trochu větší investici do lyží. peace
Odpovědět
Lukáš „Papaj“ Holý 20. 2. 2008 v 20.26 napsal:
Ahoj...
no ja mam za to, ze to bude vada materialu, pripadne to bude chyba vo vybere znacky a i vyrobcu lyzi. Je mozne, ze vazko bolo namontovane neodborne, ale to je malo pravdepodobne, kedze predpokladam, ze si si to nemontoval sam:) . Skus pri vybere dalsich lopat vyberat skor tie od osvedcenych vyrobcov, ktori maju skusenost aj s freeridovymi lyzami. Ja som tento rok vsadil na K2 Seth a zatial som na nich jazdil iba upravene zjazdovky (pokial nepocitam ten tazky sneh mimo zjazdovku v Herlikovicich a na Kubinskej holi :) a v bez problemov sa da na nich aj carvovat. Ale koncom marca vyrazame na Krippenstein, takze to bude radost...
Odpovědět
Václav „Vaclavensi“ Holub 3. 2. 2008 v 11.56 napsal:
zdravím frajeři,mám dost závažnej problém..Vyjel sem na tejden do Alp s lyžema Westige s tím, že si zalyžuju ve volným terénu..Bohužel mrazivé počasí proměnilo všechny hedvábný stezky v tvrdou ledovou plochu a já byl odkázanej na sjezdovku. Po dvou dnech ježdení vcelku carvingu se mi zadní vázání na jedný lyži vytrhlo z desky.
Je to tím, že na to nejsou ty lyže stavěný??Nebo je to jen vada materiálu??? Přece by měla lyže do extrémních podmínek vydržet normální ježdění po upravený sjezdovce..
Díky moc předem za odpověď, mrtě mi to pomůže
Vendys
Odpovědět