Marker Duke ma taky plastovou zakladnu myslim... Nicmene to neni problem - asi neni plast jako plast. Nekdy je i lepsi kvalitni plast nez vychvalovane magnezium, ktere praskne po mensim narazu...
musim potvrdit, ze vazani tyrolia opravdu neni zaruka kvality. pokud muzes, poohlidni se po marker nebo look vazani. idealne 12din a vys. v nizsich dinkach jsou to plastaky, ktere toho moc nevydrzi. moje zkusenost je takova, ze dobre vazani mi vydrzi daleko dele nez lyze:)
mel jsem lyze Force s vazanim westige 2 sezony...lyze docela v pohode, jde na nich pekne jezdit i na sjezdovce...problem prisel az koncem minule sezony, kdy jsem jel snowpark a dole u vleku jsem si vsiml, ze mam vytrzenou hranu na spicce (lyze se proste po 2 sezonach zacali na spickach rozlepovat, vznikaly tam mezirky, pak stacilo tuknuti do spoje hrany...) K vazani westige...totalni katastrofa, vazani i na vyssi DIN si vypina jak chce, kickery skoro nemyslitelne, vazani dobre mozna tak na zlomeni nohy:/ ale tak co cekat od setu lyze, vazani, hulky asi za 4500?:)
Takže Pánové, Westige to vázání vůbec nevyrábí. Je to licenční výroba. Vázaní je klasika Tyrolia jen nápis na něm je jiný...stejně tak to je s vázkem Elan a Fischer. Tím pádem bych se vázání vůbec nebál!!!!Reakci na zali:
u vázání westige se mi stávalo že se spíš nevyplo kyž mělo a kámošovi zase vyplo kys nemelo....a to sme měli tušim din uplně stejny...jakoze westige, nevím no ale doporučit ho určitě nemůžu..
Dle jedné zahraniční recenze, kterou jsem kdesi zahlédl (jiná než na freepresse), by neměla být lyže úplně špatná. Nedokážu však doporučit ani vyvrátit.
Uvažujuo koupy lyží hammer myslim že to bude dobrá koupě (zdarma dostanu vázání westige) a pokud se podíváte do zahraničních webu nebo katalogů zjistíte že někde lyže od hammru stojí okolo 12000Kč
a mimochodem sem tet chatoval z vlastníkem jednich hammru a je snimi spokojen
Ja som si kupil model Hammer PSM II 175 cm 09/10 a som s ním nad mieru spokojny, lyza je dostatocne tuha, tuhost 7/10, sklznica je dost rýchla (asi sinteredovana), na zjazdovke dobre rezaly, v prasane sa na ne dalo spolahnut. Pred kupou som sa pozeral na zahranicne hodnotenie a malo ho vyraznejsie lepsie ako lyze od force a pri westige ze vraj byva problem z lamavostou, ale inac newiem.
sry lidi se divam ze sem tam psa pekne ptakoviny xDD force sou australske a nemai samozrejme 92 cm střed ale 92mm xDDDD...cosi o nich na http://www.moimsports.co.kr/pro/cata/ca…
Hodnocení: 0
„mxtuko“ 23. 2. 2012 v 16.16 napsal:
Reakci na MiKa: nasiel som len ze pod patou maju 98 mm a radius by mal byt 21 m. Hladanie v tom katalogu na stranke hammer bolo fakt utrpenie :)
Odpovědět
„MiKa“ 22. 2. 2012 v 20.00 napsal:
Nevite nahodou niekto rozmery lyzi hammer PSM2 a ich radius, vykrojenie. Ak niekto mate napiste rozmery, nejako sa k nim neviem dostat. Dik
Odpovědět
„TomasTT“ 22. 2. 2012 v 03.05 napsal:
Marker Duke ma taky plastovou zakladnu myslim... Nicmene to neni problem - asi neni plast jako plast. Nekdy je i lepsi kvalitni plast nez vychvalovane magnezium, ktere praskne po mensim narazu...
Odpovědět
Jakub „janouch“ 9. 2. 2012 v 18.12 napsal:
musim potvrdit, ze vazani tyrolia opravdu neni zaruka kvality. pokud muzes, poohlidni se po marker nebo look vazani. idealne 12din a vys. v nizsich dinkach jsou to plastaky, ktere toho moc nevydrzi. moje zkusenost je takova, ze dobre vazani mi vydrzi daleko dele nez lyze:)
Odpovědět
Štěpán „Těpic“ Dohnal 8. 2. 2012 v 16.36 napsal:
mel jsem lyze Force s vazanim westige 2 sezony...lyze docela v pohode, jde na nich pekne jezdit i na sjezdovce...problem prisel az koncem minule sezony, kdy jsem jel snowpark a dole u vleku jsem si vsiml, ze mam vytrzenou hranu na spicce (lyze se proste po 2 sezonach zacali na spickach rozlepovat, vznikaly tam mezirky, pak stacilo tuknuti do spoje hrany...) K vazani westige...totalni katastrofa, vazani i na vyssi DIN si vypina jak chce, kickery skoro nemyslitelne, vazani dobre mozna tak na zlomeni nohy:/ ale tak co cekat od setu lyze, vazani, hulky asi za 4500?:)
Odpovědět
„Mistr Skluzu“ 8. 2. 2012 v 12.51 napsal:
Takže Pánové, Westige to vázání vůbec nevyrábí. Je to licenční výroba. Vázaní je klasika Tyrolia jen nápis na něm je jiný...stejně tak to je s vázkem Elan a Fischer. Tím pádem bych se vázání vůbec nebál!!!!Reakci na zali:
Odpovědět
„Eleven“ 6. 4. 2011 v 14.39 napsal:
Ahoj tak jak dopadl test tvých PROTEIN FR? Mám Moninec za barákem tak mě to zaujalo! Reakci na Zdenek „Airdrawndagger“ Formanek:
Odpovědět
hOnza „skiC“ dAnčák__ 18. 3. 2011 v 07.18 napsal:
u vázání westige se mi stávalo že se spíš nevyplo kyž mělo a kámošovi zase vyplo kys nemelo....a to sme měli tušim din uplně stejny...jakoze westige, nevím no ale doporučit ho určitě nemůžu..
Odpovědět
„STEVE“ 8. 3. 2011 v 19.45 napsal:
Reakci na Michal: neni
Odpovědět
„Michal“ 14. 12. 2010 v 18.40 napsal:
A fakt je na tom tak zle to viazanie od westige?
Odpovědět
„zali“ 30. 11. 2010 v 16.32 napsal:
Reakci na Pavel „Mouka“ Drahokoupil: koukam že westige pekelně nenávidíš :D
Odpovědět
Pavel „Mouka“ Drahokoupil 29. 11. 2010 v 08.23 napsal:
vázání westige zdarma k lyžím, paráda, je to jako dostat ke zloměnině nohy ránu pěstí do nosu jako bonus
Odpovědět
Jakub „janouch“ 23. 11. 2010 v 00.09 napsal:
Dle jedné zahraniční recenze, kterou jsem kdesi zahlédl (jiná než na freepresse), by neměla být lyže úplně špatná. Nedokážu však doporučit ani vyvrátit.
Odpovědět
„Anonym“ 22. 11. 2010 v 19.24 napsal:
Reakci na Jakub „janouch“ : psm 2 ty sou spíš takový universální twentyone sou spíš do parku. Proč máš snimy nejakou skušenost ??? jestli pls koment
Odpovědět
Jakub „janouch“ 22. 11. 2010 v 18.01 napsal:
A o jakém modelu uvažuješ?
Odpovědět
„STEVE701“ 22. 11. 2010 v 09.31 napsal:
Uvažujuo koupy lyží hammer myslim že to bude dobrá koupě (zdarma dostanu vázání westige) a pokud se podíváte do zahraničních webu nebo katalogů zjistíte že někde lyže od hammru stojí okolo 12000Kč
a mimochodem sem tet chatoval z vlastníkem jednich hammru a je snimi spokojen
Odpovědět
„J0hny“ 21. 3. 2010 v 21.46 napsal:
Nasiel som testy na hammer psm2:
http://www.freepresse.com/Hammer-PSM-2.…
Na force rebel:
http://www.freepresse.com/Force-Rebel.h…
Na porovnanie armada ARV:
http://www.freepresse.com/Armada-ARV.ht…
.... jedna sa o minulorocne modely
Odpovědět
„J0hny“ 21. 3. 2010 v 21.23 napsal:
Ja som si kupil model Hammer PSM II 175 cm 09/10 a som s ním nad mieru spokojny, lyza je dostatocne tuha, tuhost 7/10, sklznica je dost rýchla (asi sinteredovana), na zjazdovke dobre rezaly, v prasane sa na ne dalo spolahnut. Pred kupou som sa pozeral na zahranicne hodnotenie a malo ho vyraznejsie lepsie ako lyze od force a pri westige ze vraj byva problem z lamavostou, ale inac newiem.
Odpovědět
hOnza „skiC“ dAnčák__ 24. 2. 2010 v 20.12 napsal:
sry lidi se divam ze sem tam psa pekne ptakoviny xDD force sou australske a nemai samozrejme 92 cm střed ale 92mm xDDDD...cosi o nich na http://www.moimsports.co.kr/pro/cata/ca…
Odpovědět
„Ernie“ 23. 2. 2010 v 18.41 napsal:
chceš malou radu? teď v Hervisu prodávaj Voelkl the Ledge z minulý sezóny za 4,5k s vázkem...
Odpovědět
< novější12starší >