Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Westige,Hammer,Force....“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Westige,Hammer,Force....

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„mxtuko“ 23. 2. 2012 v 16.16 napsal:

Reakci na MiKa: nasiel som len ze pod patou maju 98 mm a radius by mal byt 21 m. Hladanie v tom katalogu na stranke hammer bolo fakt utrpenie :)

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

MiKa“ 22. 2. 2012 v 20.00 napsal:

Nevite nahodou niekto rozmery lyzi hammer PSM2 a ich radius, vykrojenie. Ak niekto mate napiste rozmery, nejako sa k nim neviem dostat. Dik

Odpovědět

„TomasTT“ 22. 2. 2012 v 03.05 napsal:

Marker Duke ma taky plastovou zakladnu myslim... Nicmene to neni problem - asi neni plast jako plast. Nekdy je i lepsi kvalitni plast nez vychvalovane magnezium, ktere praskne po mensim narazu...

Odpovědět

Jakub „janouch“ 9. 2. 2012 v 18.12 napsal:

musim potvrdit, ze vazani tyrolia opravdu neni zaruka kvality. pokud muzes, poohlidni se po marker nebo look vazani. idealne 12din a vys. v nizsich dinkach jsou to plastaky, ktere toho moc nevydrzi. moje zkusenost je takova, ze dobre vazani mi vydrzi daleko dele nez lyze:)

Odpovědět

Štěpán „Těpic“ Dohnal 8. 2. 2012 v 16.36 napsal:

mel jsem lyze Force s vazanim westige 2 sezony...lyze docela v pohode, jde na nich pekne jezdit i na sjezdovce...problem prisel az koncem minule sezony, kdy jsem jel snowpark a dole u vleku jsem si vsiml, ze mam vytrzenou hranu na spicce (lyze se proste po 2 sezonach zacali na spickach rozlepovat, vznikaly tam mezirky, pak stacilo tuknuti do spoje hrany...) K vazani westige...totalni katastrofa, vazani i na vyssi DIN si vypina jak chce, kickery skoro nemyslitelne, vazani dobre mozna tak na zlomeni nohy:/ ale tak co cekat od setu lyze, vazani, hulky asi za 4500?:)

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Mistr Skluzu“ 8. 2. 2012 v 12.51 napsal:

Takže Pánové, Westige to vázání vůbec nevyrábí. Je to licenční výroba. Vázaní je klasika Tyrolia jen nápis na něm je jiný...stejně tak to je s vázkem Elan a Fischer. Tím pádem bych se vázání vůbec nebál!!!!Reakci na zali:

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Eleven“ 6. 4. 2011 v 14.39 napsal:

Ahoj tak jak dopadl test tvých PROTEIN FR? Mám Moninec za barákem tak mě to zaujalo! Reakci na Zdenek „Airdrawndagger“ Formanek:

Odpovědět

hOnza „skiC“ dAnčák__ 18. 3. 2011 v 07.18 napsal:

u vázání westige se mi stávalo že se spíš nevyplo kyž mělo a kámošovi zase vyplo kys nemelo....a to sme měli tušim din uplně stejny...jakoze westige, nevím no ale doporučit ho určitě nemůžu..

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

STEVE“ 8. 3. 2011 v 19.45 napsal:

Reakci na Michal: neni

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Michal“ 14. 12. 2010 v 18.40 napsal:

A fakt je na tom tak zle to viazanie od westige?

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

zali“ 30. 11. 2010 v 16.32 napsal:

Reakci na Pavel „Mouka“ Drahokoupil: koukam že westige pekelně nenávidíš :D

Odpovědět

Pavel „Mouka“ Drahokoupil 29. 11. 2010 v 08.23 napsal:

vázání westige zdarma k lyžím, paráda, je to jako dostat ke zloměnině nohy ránu pěstí do nosu jako bonus

Odpovědět

Jakub „janouch“ 23. 11. 2010 v 00.09 napsal:

Dle jedné zahraniční recenze, kterou jsem kdesi zahlédl (jiná než na freepresse), by neměla být lyže úplně špatná. Nedokážu však doporučit ani vyvrátit.

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Anonym“ 22. 11. 2010 v 19.24 napsal:

Reakci na Jakub „janouch“ : psm 2 ty sou spíš takový universální twentyone sou spíš do parku. Proč máš snimy nejakou skušenost ??? jestli pls koment

Odpovědět

Jakub „janouch“ 22. 11. 2010 v 18.01 napsal:

A o jakém modelu uvažuješ?

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

STEVE701“ 22. 11. 2010 v 09.31 napsal:

Uvažujuo koupy lyží hammer myslim že to bude dobrá koupě (zdarma dostanu vázání westige) a pokud se podíváte do zahraničních webu nebo katalogů zjistíte že někde lyže od hammru stojí okolo 12000Kč
a mimochodem sem tet chatoval z vlastníkem jednich hammru a je snimi spokojen

Odpovědět

„J0hny“ 21. 3. 2010 v 21.46 napsal:

Nasiel som testy na hammer psm2:
http://www.freepresse.com/Hammer-PSM-2.…
Na force rebel:
http://www.freepresse.com/Force-Rebel.h…
Na porovnanie armada ARV:
http://www.freepresse.com/Armada-ARV.ht…

.... jedna sa o minulorocne modely

Odpovědět

„J0hny“ 21. 3. 2010 v 21.23 napsal:

Ja som si kupil model Hammer PSM II 175 cm 09/10 a som s ním nad mieru spokojny, lyza je dostatocne tuha, tuhost 7/10, sklznica je dost rýchla (asi sinteredovana), na zjazdovke dobre rezaly, v prasane sa na ne dalo spolahnut. Pred kupou som sa pozeral na zahranicne hodnotenie a malo ho vyraznejsie lepsie ako lyze od force a pri westige ze vraj byva problem z lamavostou, ale inac newiem.

Odpovědět

hOnza „skiC“ dAnčák__ 24. 2. 2010 v 20.12 napsal:

sry lidi se divam ze sem tam psa pekne ptakoviny xDD force sou australske a nemai samozrejme 92 cm střed ale 92mm xDDDD...cosi o nich na http://www.moimsports.co.kr/pro/cata/ca…

Odpovědět

„Ernie“ 23. 2. 2010 v 18.41 napsal:

chceš malou radu? teď v Hervisu prodávaj Voelkl the Ledge z minulý sezóny za 4,5k s vázkem...

Odpovědět

< novější12

TOPlist TOPlist