Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „celková výbava - lyže, boty, vázání, hůlky“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma celková výbava - lyže, boty, vázání, hůlky

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Jakub „cuBeee“ Ondráček 19. 1. 2010 v 16.31 napsal:

Reakci na „Ridentity“ : už jsem u vás byl :) asi dvakrát, máte to tam fakt skvělý, včera mi konečně přišly lyže a boty, takže absolutní spokojenost. Jen tak dál

Odpovědět

„Ridentity“ 18. 1. 2010 v 18.10 napsal:

sice trochu pozde, ale u nás se rozhlídnes, ... a uvidís! Treba i poradíme, kdyz budeme umet:-)

Odpovědět

„Ridentity“ 18. 1. 2010 v 17.59 napsal:

Reakci na „Dworňs“ : Obecne platí nekde mezi bradou a prostredkem cela treba i podle toho, jestli chces lyze jenom do parku nebo i na sjezdovku (moc kratky se ti budou pretacet), jen jibbing a airy, nebo i treba do lesa (back country) a taky i kolik vázis... Prijd kouknout k nám do shopu v Praze na Vinohradech - cca 50 páru skladem!

Odpovědět

Lukáš „kounak“ Kounovský 5. 1. 2010 v 18.37 napsal:

Reakci na „Dworňs“ :

Hele myslim si že tak 176cm by to jistily. Jde o to jak to kdo měří. jako výrobce někdo celou délku někdo jenom to co se dotýka sněhu:)

Rozhodně ne menší pak bys litoval a kupoval zas delší:)

Zatim

Odpovědět

„Dworňs“ 3. 1. 2010 v 20.00 napsal:

jak dlouhe musim mit lyze kdyz merim 184 a chci freeski lyze ??

Odpovědět

Lukáš „kounak“ Kounovský 22. 12. 2009 v 21.26 napsal:

Reakci na Jakub „cuBeee“ Ondráček:
Zdar jestli chceš můžeš se ozvat a můžem to spolu všechno probrat.

ICQ: 335-679-888 nebo telefon 736745574 a nebo mail: obchod@twintip.cz

Zatim

Odpovědět

Jakub „cuBeee“ Ondráček 9. 11. 2009 v 21.38 napsal:

Čau, blížej se Vánoce a tenhle rok si nepřeju nic jinýho, než dostat kvalitní "sadu" na hraní. Jenže se v tom množství totálně nevyznám a neznám nikoho, kdo jezdí na 3ski a poradil by mi. Navíc ve forech samý starší modely, tak bych se chtěl zeptat - existuje třeba obchod spešl na freeski lyže, kde by mi poradili ohledně všeho výše zmíněnýho? :D Udělal jsem nějakej průzkum a došel jsem k závěru, že K2 nebrat, a zkusit třeba Salomon Suspect nebo Threat, Line Anthem (s docela fuj designem) a nebo nějaký Armady (bohužel docela vysoká cena). Potřebuju jakýkoliv do 10k, o kterých se ví že jsou kvalitní (ne jak westige punk, co mám). Mám asi 182 cm, lyže po pusu, ale asi bych sáhnul po kratších (řekněme 16něco?), páč se mi zdaj dlouhý. To samý nemám vůbec rozhled u bot, ani vázání. Našla by se nějakýá dobrá duše, co by obětovala pár řádků a napsala sem? :D Když jedinej dárek, tak kvalitní. :)

Odpovědět

TOPlist TOPlist