Diskuse na téma „Freestyle lyže pro začátečníka“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freestyle lyže pro začátečníka
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freestyle lyže pro začátečníka
Hodnocení: 0
„mac“ včera v 19.55 napsal:
pokud te soucasne lyzaky nikde netlaci, jsou pohodlne a nejsou extremne tvrde, tak nove specialni freestyle lyzaky nejsou potreba. Marker Squire je v klidu, pokud mas ale 80kg a vic, pak se poohlidni po vazani s vyssi DIN.
Odpovědět
„Anonym“ včera v 18.14 napsal:
a jeste teda.Vazani (Marker Squire) je dobre nebo radsi nejake jinaci na freestyle?
diky
Odpovědět
„lazebnik“ včera v 17.55 napsal:
ahoj chci se zeptat jestli nema nekdo zkusenost s lyzema LINE AFTERBANG??
a jeste,je jedno jake lyzaky na freestylove lyze?nebo primo freestylove lyzaky?
diky.
Odpovědět
„Tomas“ včera v 01.20 napsal:
ahoj ja len zacinam s freestyle lyzovanim a chcem sa vas opytat chcem si kupit lyziarky a nemam predstavu ze ake by som mal kupit poradte mi co by bolo dobre a vyhodne kupit dakujem
Odpovědět
„ciegler“ 15. 12. 2011 v 09.44 napsal:
Reakci na Lukáš „kounak“ Kounovský: Jo určitě pomůže dík moc za radu :)
Odpovědět
Lukáš „kounak“ Kounovský 14. 12. 2011 v 23.22 napsal:
Reakci na „ciegler“ : Zdar, no popravdě pokud se rossignol nezměnil bude to skvělá lyže. jejich starý model scratch byla geniální lyže. Vydržela dost, v parku se na ní lítalo super. Soudě podle letošní kolekce se vrací k modelům Scratch. S2 se výraběli ne zrovna v dobrý ekonomický situaci rossignolu, ale myslím, že na kvalitě jim to neubere. Každopádně pokud ty lyže, co máš vybraný nikdy nejezdily doporučuju před jízdou v servisu důkladně navoskovat. nebo růčo ať se pořádně napustí ještě před vrtáním vázka určitě. Ohledně délky v pohodě za rok by si je stejně měnil za větší:) já naivně začínal na scratch 168cm při svých 185cm :D teď vozim 178-185 cm dlouhý lyže:) Snad ti to pomůže
Odpovědět
„ciegler“ 14. 12. 2011 v 13.08 napsal:
Reakci na Lukáš „kounak“ Kounovský: Hoj co si myslíš o lyžích rossignoll SAS S-2 měl bych je do začátku měřim 178 cm a vyhlídnutý mám 172 cm takže dýlka by měla bejt ok jen se chci zeptat jestli s nima máte někdo nějakou zkušenost.
Odpovědět
„CIEGLER“ 13. 12. 2011 v 10.16 napsal:
Hoj co si myslíte o lyžích rossignoll SAS S-2 měl bych je do začátku měřim 178 cm a vyhlídnutý mám 172 cm takže dýlka by měla bejt ok jen se chci zeptat jestli s nima máte někdo nějakou zkušenost.
Odpovědět
„Koomar“ 10. 12. 2011 v 15.13 napsal:
Máte někdo zkušenost s lyžema od Oxskis? je to sice hodně mladá značka,ale třeba se tu najde někdo kdo na jejich Lobotomech jezdil. díky
Odpovědět
Lukáš „kounak“ Kounovský 9. 12. 2011 v 10.05 napsal:
Reakci na „Ernie“ : Já mám zkušenosti s Chockama starýma nevím jak aktuální kolekce, ale ta lyže nebyla vymyšlená:( Loupala se a často se jim vytrhávalo vázko. Nejsem ani jsem nebyl nějakej letec, ale i mě se z nich utrhlo vázko :( tak asi tak, ale říkám je to pár let. Nevím jak jsou na tom teď.
Odpovědět
„Ernie“ 5. 12. 2011 v 22.22 napsal:
a ještě ty značky - co takový Chocy (game)? jestli má cenu podporovat místní firmičky... :)
Odpovědět
Lukáš „kounak“ Kounovský 1. 12. 2011 v 12.03 napsal:
Reakci na Jakub „janouch“ : Jestli byli oranžový tak jsme viděli ty samý:), ale ty padali do vody a jezdil na nich blázen:D
Odpovědět
Lukáš „kounak“ Kounovský 1. 12. 2011 v 12.02 napsal:
Reakci na hjug: Afterbangy za ty dám ruku do ohně:) TA konstrukce je něco masakroidního. Ninthward docela ujdou chvíli jsme je prodával. Povrchová úprava v pohodě ale nedrželi při sobě pár jsme jich viděl rozplepených:( Afterbang SKI and Destroy to hovoří za vše:)
Odpovědět
„hjug“ 1. 12. 2011 v 11.45 napsal:
Reakci na Jakub „janouch“ : třeba i afterbangy? A co říkáte na Ninthward? Na webu o svejch lyžích píšou jen to nejlepší, je čemu věřit?
Odpovědět
Jakub „janouch“ 1. 12. 2011 v 09.08 napsal:
Reakci na Lukáš „kounak“ Kounovský: Vím, kterou máš na mysli. Osobně ji mám taky rád, asi citová vazba, i když ji sám nejezdím. Ale i u ní jsem viděl dodělané lyže během pár týdnů (ne však prašanovky). Hold u každé značky se najde nějaký blbý případ:/
Odpovědět
Lukáš „kounak“ Kounovský 30. 11. 2011 v 22.09 napsal:
Reakci na hjug: Ledge byli povedený lyže cenově dostupný a hezky a dobře udělaný. Tak ať drží co nejdéle:)
Odpovědět
„hjug“ 30. 11. 2011 v 21.46 napsal:
mhm, vždycky jsem chtěl vyzkoušet rockera.. :) ale zatím 2 roky starý volkly ledge drží, tak to asi nebudou zas tak špatný lyže.. :)
Odpovědět
Lukáš „kounak“ Kounovský 30. 11. 2011 v 21.18 napsal:
Reakci na Jakub „janouch“ : Jo jo to už se na vadný kusy moct okecat nedá:) Já už asi 5 let věřim jedný značce a ještě mě nezklamala:) V podstatě ty která to vše vymyslela:)
Odpovědět
Lukáš „kounak“ Kounovský 30. 11. 2011 v 21.14 napsal:
Reakci na hjug: tak že si uděláš nechtěnýho rockera :) Konkrétně mě od špičky vázka se to zvedlo na druhou stranu. Někdy se stane, že je trzv. unavenej materiál. To znamená, že tu lyži vezmeš vrátíš zpátky a jedeš dál a po chvíli se to zas ohne a pak to zas narovnáš a tak pořád dokola:) Pokud ji prošlápneš prdne ti nejčastěji jádro vevnitř. Stává se to buď u častýho převrtábání a nebo pokud někdo je kaskadér a snaží se navrtat vázání někam mimo tu danou čáru:) to pak poznáš jednoduše vezmeš ohnutou lyži a začneš sní kroutit jak v ní bude praskat můžeš to vyhodit:D tak tak se to projevuje:D
Odpovědět
„hjug“ 30. 11. 2011 v 20.32 napsal:
prošlápnutá lyže? jak se projevuje?
Odpovědět
< novější123starší >