Diskuse na téma „Jaké boty poradíte pro začátek?“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Jaké boty poradíte pro začátek?
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Jaké boty poradíte pro začátek?
Hodnocení: 0
Jirka „jerrry“ 6. 11. 2011 v 05.06 napsal:
Ahoj, otviram znovu tohle tema. Mate tip, kde treba v Praze sehnat ty Kaosy, abych si je mohl vyzkouset? Budu rad za pripadny tipy s rozumnou cenou. Dikes ;)
Odpovědět
Stanislav „s-rider“ Holek 12. 12. 2010 v 22.46 napsal:
Asi všechny značky se snaží mít boty na FS. Jenom je fakt, že v obchodech moc nejsou. Zkus mrknout na toto. měl jsem je na noze (několik bot od Nordicy) a vypadalo to dobře. Jen ty prachy :o) http://www.nordica.com/ceska-republika/…
Odpovědět
Lukáš „ch“ 6. 12. 2010 v 15.00 napsal:
kreationy neber, za cenu 7litru mne nepridu nejak luxusni,zkus treba alpina free ty nevypadaju spatne
Odpovědět
Jirka „jerrry“ 5. 12. 2010 v 13.07 napsal:
přes net je objednat nechci (nebo možná ano ale teprve tehdy, až si je v nějakém obchodě vyzkouším a budu vědět, jak mi budou).
Odpovědět
Lukáš „ch“ 4. 12. 2010 v 19.06 napsal:
rozhodne si nekupuj lyzaky pres internet ale v normalnim obchodu kde je vyskusas, ja mam kreationy a na sirku mna tlacija jak prase
Odpovědět
Jirka „jerrry“ 3. 12. 2010 v 13.30 napsal:
Nebo jsem případně našel o něco levnější model, který je téměř všude skladem - Salomon Kreation. Jsou dobré, doporučili byste je? Díky za každou reakci...
http://www.salomon.com/cz/product/kreat…
Odpovědět
Jirka „jerrry“ 2. 12. 2010 v 19.51 napsal:
Tak jsem obvolával několik e-shopů, ale bohužel je nikde nemají skladem. Všude mi říkají, že je to dost specifická bota a objednává se dopředu před sezónou... nemá někdo nějaký tip, kde je sehnat?
Odpovědět
Honza „ixometac“ Pavlovský 30. 11. 2010 v 13.38 napsal:
Jestli ti budou sedět tak to jsou asi nejlepší boty(mimo pro modelů) co se daj doporučit.
Odpovědět
Jirka „jerrry“ 29. 11. 2010 v 18.50 napsal:
Díky, tyhle myslíš budou v pohodě?
http://www.salomonfreeski.com/cz/produc…
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 28. 11. 2010 v 15.55 napsal:
ahoj,
tak to ti doporucuju skocit do salomonu obhlidnout spk a nebo lyzaky od fulltiltu..
Odpovědět
Jirka „jerrry“ 27. 11. 2010 v 13.39 napsal:
Ahoj,
loni jsem si v bazaru čirou náhodou koupil freestyle lyže, chtěl jsem je jen na blbnutí, ale začalo mě to děsně bavit a letos bych si k nim chtěl pořídit nějaké lyžáky, protože ty staré co mám ještě z původních lyží už to mají za sebou (při dopadech mi popraskaly a odpadly přesky na utahování a nerad bych si v tom domršil nohy). Máte nějaké tipy na cenově zajímavé a dobré lyžáky pro freestylistu - začátečníka? :) Případně budu rád, když poradíte, na co si dát při výběru pozor. Nebo stačí koupit úplně klasické lyžáky na normální lyžování? Vím, že táta si na skialpy pořizovat speciální, tak nevím, zda je něco takového i pro freestyle? Díkyza tipy
Odpovědět