Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Které by ste si vybrali ?“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Které by ste si vybrali ?

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Lukáš „kounak“ Kounovský 15. 12. 2009 v 09.42 napsal:

Zdar, já třeba už několik let vozim Line a jsem max spokojenej. Prvni byli Invader pak jsem mel Anthem a ted beru Chronic Cryptonite jakožto super univerzálky. Sem spokojenej na max jak zpracováním tak cenou. Kdyžtak se ozvi a můžem vymyslet nějakou nábídku a detailněji to probrat případně poradit. Jinak s toho co si napsal tak jasně rossignol :) to byli moje první lyže :D

Odpovědět

Milan „Milis“ Masopust 3. 12. 2009 v 23.37 napsal:

Reakci na „mfabi“ :
cus vsechny lyze co jsi napsal jsou gut a myslim ze ani na sjezdovce by ses s nima nenudil. koukni jeste sem mame spesl nabidku:
http://www.freeride.cz/ski/clanky/propa…
co se tyce chocu tak jsme na dnesek udelali komplet novy lyze plus myslim ze velmi povedene designy.. tam bych doporucoval choc jib.. muzu ti na ne udelat super nabidku.. kdyztak mi pisni na mail

Odpovědět

„mfabi“ 3. 12. 2009 v 16.32 napsal:

Čau, asi jako většina tu budu spamovat, že si chci koupit nový lyže a chci poradit:) Ocením každou radu a tip. Zajímalo by mě který a proč by jste si vybrali. Nabídka: Voelkl Wall,Choc Game, Scott P3, Salamon Threat, Head J.O.Pro, Armada AR6, Rossignol S2 Park,jiné ? Díky moc. PS: chtěl bych je hlavně do parku, ale aby s nima nebyla nuda aji na sjezdovce. Díkec !!

Odpovědět

TOPlist TOPlist