Reakci na Jakub „janouch“ : však já už jezdim p3 a ptám se teda jestli je to velký zlo pro mě, když v parku teprvá začínám...jinak normal jezdim už skor 15 let
Ahoj, chci se optat. Potřeboval bych nějaký FS. Na lyžích sem jezdil závodně takže na nich umim. Dam si i na sjezdovejch 180. Měřim 165 cm a vážim 62 kg. Byli by nějaké které byjste mi mohli doporučit ?
byl jsem v Praze na Žižkově v Ridentity. Tam si určitě vybereš. Dělají asi 10 značek možná 15. Lyže mají nové i starší modely. Myslím, že mají i půjčovnu a vědí....
Jo na těch stránkách, co napsal Janouch to má hlavu a patu. Ale stejně neexistuje univerzální rada. Spolehlivá metoda je prostě koupit, jezdit, získat nějaké postřehy a zkušenosti a pak třeba zkusit něco jiného.
Armadama se určitě nic nezkazí. Pokud bys nesehnal nic v bazarech tak koukni třeba na misfit.cz nebo na levnelyze.cz na výprodejový modely. Jsou za pěkný peníze...
Reakci na „Bishop“ : čus hele ted jsem řešil ten samej problem,a co jsem se tak dopídil, voptal a dočetl,tak hodně dobře jsou na tom ARMADA el rey ,nový za bura a kvalita zaručená,je to dost všestraná lyže..ale nejsem odborník,taky teprve začínam :-)
Čau chtěl bych si pořídit nějaké lyže na začátek za dobrou cenu..cca 5000,- Na Lyžích jezdím už od 3 let a na snowboardu už to taky nějaká doba bude. lyže bych chtěl spíš do parku, ale občas i třeba na nějaký prašan. klidně bych si i pro začátek pořídil něco z bazaru ale nevim kde hledat, tady v bazaru jsem nic moc nenašel. prosím o nějakou radu ))
Hodnocení: 0
„sojda“ 17. 3. 2011 v 22.25 napsal:
Reakci na Jakub „janouch“ : však já už jezdim p3 a ptám se teda jestli je to velký zlo pro mě, když v parku teprvá začínám...jinak normal jezdim už skor 15 let
Odpovědět
Jakub „janouch“ 17. 3. 2011 v 10.44 napsal:
na p3kach jsem nestal, takze ti s nima poradit nemuzu. muzu ti ale doporucit jiny, se kteryma zkusenost mam. prip. mi napis zpravu nebo mail
Odpovědět
„sojda“ 16. 3. 2011 v 14.43 napsal:
watta hell ... všichni na ma bodaj
Odpovědět
„sojda“ 7. 3. 2011 v 15.15 napsal:
a vadí to hodně nebo ne...jestli nejsou moc tvrdý a málo tolerujou pro začátečníka
Odpovědět
„maver“ 6. 3. 2011 v 23.25 napsal:
p3 by meli byt pro pokocile a zkusene ridery
Odpovědět
„sojda“ 6. 3. 2011 v 22.06 napsal:
pls. eště jednou se ptám jakej je názor na scott p3a pro začátečníka
Odpovědět
„maver“ 6. 3. 2011 v 16.59 napsal:
4frnt tnk,coreupt yard,line afterbang
Odpovědět
„Rohlík“ 5. 3. 2011 v 14.43 napsal:
Ahoj, chci se optat. Potřeboval bych nějaký FS. Na lyžích sem jezdil závodně takže na nich umim. Dam si i na sjezdovejch 180. Měřim 165 cm a vážim 62 kg. Byli by nějaké které byjste mi mohli doporučit ?
Díky
Odpovědět
„sojda“ 2. 3. 2011 v 16.35 napsal:
co by ste řekli na scott p3A
Odpovědět
hOnza „skiC“ dAnčák__ 20. 2. 2011 v 13.40 napsal:
vem urcite 178...157-o tom ani neuvažuj, to by byla blbost ;)
Odpovědět
„barcik.v“ 13. 2. 2011 v 18.12 napsal:
Ahoj, doporučili byste ARMADA Fleet El Rey LTD? Je vhodna i do parku i na sjezdovku? Delka 157 nebo 178, když měřim 184 cm? Diky
Odpovědět
„strecho“ 30. 12. 2010 v 17.05 napsal:
byl jsem v Praze na Žižkově v Ridentity. Tam si určitě vybereš. Dělají asi 10 značek možná 15. Lyže mají nové i starší modely. Myslím, že mají i půjčovnu a vědí....
Odpovědět
Stanislav „s-rider“ Holek 12. 12. 2010 v 22.51 napsal:
Jo na těch stránkách, co napsal Janouch to má hlavu a patu. Ale stejně neexistuje univerzální rada. Spolehlivá metoda je prostě koupit, jezdit, získat nějaké postřehy a zkušenosti a pak třeba zkusit něco jiného.
Odpovědět
Jakub „janouch“ 4. 12. 2010 v 15.15 napsal:
cca 10-15cm pod svou výšku, viz tady:
www.snowpanic.cz/jak_vybrat_spravnou_de…
Odpovědět
„Bishop“ 4. 12. 2010 v 13.32 napsal:
Supr díky a ještě jak dlouhé by ty lyže měli být do parku? Když měřím 187cm?
Odpovědět
Pavel „Mouka“ Drahokoupil 2. 12. 2010 v 12.36 napsal:
Armadama se určitě nic nezkazí. Pokud bys nesehnal nic v bazarech tak koukni třeba na misfit.cz nebo na levnelyze.cz na výprodejový modely. Jsou za pěkný peníze...
Odpovědět
Jakub „rattray“ Dvořák 2. 12. 2010 v 08.41 napsal:
Reakci na „Bishop“ : čus hele ted jsem řešil ten samej problem,a co jsem se tak dopídil, voptal a dočetl,tak hodně dobře jsou na tom ARMADA el rey ,nový za bura a kvalita zaručená,je to dost všestraná lyže..ale nejsem odborník,taky teprve začínam :-)
Odpovědět
„Bishop“ 1. 12. 2010 v 17.22 napsal:
Čau chtěl bych si pořídit nějaké lyže na začátek za dobrou cenu..cca 5000,- Na Lyžích jezdím už od 3 let a na snowboardu už to taky nějaká doba bude. lyže bych chtěl spíš do parku, ale občas i třeba na nějaký prašan. klidně bych si i pro začátek pořídil něco z bazaru ale nevim kde hledat, tady v bazaru jsem nic moc nenašel. prosím o nějakou radu ))
Odpovědět