Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Ochrana :-)“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Ochrana :-)

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

„AleZ“ 26. 11. 2011 v 21.24 napsal:

Reakci na Vojta „Horník“ : Mám helmu a páteřák a klidně by mohlo být něco v tomhle stylu: http://www.maxrpm.cz/vanucci-protektoro…

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Pítr“ 24. 11. 2011 v 21.22 napsal:

Čus,k ochraně,helma základ,páteřák nutnost a prdící kalhoty taky,měl sem je na sobě když sem si roztrhl prdel na bedně,nemít ty kalhoty tak nevím kde bych byl,a odsávání krve z prde*e taky nic moc :)

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Anonym“ 29. 11. 2010 v 21.07 napsal:

Reakci na „Hajpr“ : helma je jasnačka, s páteřákem jsem nikdy nejezdil teda:-)
Hele, taky nevím... jenže zase, teďka si říkám lepší když se hůř držá hůlky, než sedět doma a koukat se, jak už sakraaa sněží :D

Odpovědět

„Hajpr“ 28. 11. 2010 v 16.51 napsal:

Nevidím důvod, proč by mělo být to téma zvláštní :)

Helma a páteřák je základ, o tom asi nikdo nepochybuje...fajn jsou takový ty ochranný šortky, ale ty nemám, každopádně se někdy hodit můžou...

Ty chrániče zápěstí - kámoš to má na SNB, ale nevím, jak je to kombinovatelný s hůlkama na lyže??

Odpovědět

Vojta „Horník“ 28. 11. 2010 v 01.05 napsal:

Trochu zvláštní téma, ale co používáte při ježdění za ochranu? :-) Jezdíte s páteřákem, něco na zápěstí nebo to neřešíte? a jakej byl vlastně váš největší úraz?

Já to nikdy neřešil, ale minulou sézónu jsem si zlomil ruku, doktoři mi na to nepřišli a až teď čekám na operaci, čímž přijdu o celou sezónu... jak jste na tom vy? :-)

Odpovědět

TOPlist TOPlist