Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Videa“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Videa

Napsat komentář

obrázek je nečitelný
 „Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

Anonym“ 9. 9. 2011 v 18.12 napsal:

Reakci na Mašťák: edit: http://lajoolaj.blogspot.com/search/lab… tady se dá taky něco najít :-))

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

Mašťák“ 9. 9. 2011 v 18.09 napsal:

koukám, že poslední příspěvek docela starej ale zkusim to :-) já sem nějaký filmy našel v torrentu na Piratebay.org :-) jinak projíždím google a snažim se to sosat kde to jde :-)

Odpovědět

Michal „chrome“ Lazar 27. 1. 2008 v 16.55 napsal:

kamo warforym som presiel a nic som tam nenasiel
ale diky

Odpovědět

Jan „jgreen“ Zelenka 15. 1. 2008 v 09.27 napsal:

chrome napsal:
<span class="quote">a o nejakych inych newiete??? lebo ja som stahoval z toho ale uz som prekrocil limit a strasne dlho treba cakat/</span>

no tak jeste si muzes poridit premium u rapidshare.com a prolez warforum... :wink:

Odpovědět

„froxic“ 12. 1. 2008 v 23.14 napsal:

chrome napsal:
<span class="quote">a o nejakych inych newiete??? lebo ja som stahoval z toho ale uz som prekrocil limit a strasne dlho treba cakat/</span>

na extremebits je jako na kazdem jinem prestiznim trackeru ratio system ( tento jeste hodne schovivavy ), takze pokud te neco limituje tak to ses ty sam ze nemas ratio aspon 1 coz je zaklad slusnosti ( Co tak vim tak prumerne ratio cecha je 0.2 = to je teda reprezentace ) Ja tam drzim ratio kolem 3 a zadne problemy, na jinych trackerech je to o hubu ale EB to je prochazka ruzovym sadem. SDILET SDILET A MIT TRPELIVOST

Odpovědět

Michal „chrome“ Lazar 11. 1. 2008 v 19.56 napsal:

a o nejakych inych newiete??? lebo ja som stahoval z toho ale uz som prekrocil limit a strasne dlho treba cakat/

Odpovědět

Jiří „Zeleny-list“ Müller 3. 1. 2008 v 16.14 napsal:

Dík nakonec to bylo tím emailem

Odpovědět

Jan „jgreen“ Zelenka 3. 1. 2008 v 11.26 napsal:

tam nekde pri registraci (nejspis u toho mejlu) pisou ze se da pouzit jen mejl od gmail.com.. ja musel vytvaret novej kuli tomu :?

Odpovědět

Tomáš „trusos“ Taussig 2. 1. 2008 v 19.41 napsal:

Zeleny-list napsal:
<span class="quote">Hmm me to pise pri registraci ze sem jen spatny uzivatel a ze tahle emailova adresa ma ban tak nevim :( . Nevite jak se toho zavit? Nebo jak se tam dostat dik moc.</span>
Taky mi psalo, že můj mail je zabanovaný :? .

Odpovědět

Jiří „Zeleny-list“ Müller 2. 1. 2008 v 19.11 napsal:

Hmm me to pise pri registraci ze sem jen spatny uzivatel a ze tahle emailova adresa ma ban tak nevim :( . Nevite jak se toho zavit? Nebo jak se tam dostat dik moc.

Odpovědět

Michal „chrome“ Lazar 2. 1. 2008 v 16.57 napsal:

nie, nie ja som sa tam dostal aj bez pozvanky.

Odpovědět

Jan „jgreen“ Zelenka 10. 12. 2007 v 12.54 napsal:

da se tam dostat i jinak nez pres pozvanku?

edit:// pozvanka neni potreba :wink:

Odpovědět

„froxic“ 28. 11. 2007 v 10.52 napsal:

taky doporucuju extremebits, ale je to pouze na pozvanku, skoda ze jsem ted 3 rozdal tak nemam zadne. Ale urcite casem nekoho najdes :wink:

Jinak ta URL je takto :arrow: http://www.extremebits.org

Odpovědět

Petr „memento“ Horák 28. 11. 2007 v 09.36 napsal:

extremebits.com nebo tak nejak ale musis se regnout

Odpovědět

Michal „chrome“ Lazar 24. 11. 2007 v 13.17 napsal:

Chcem sa spytat ze skade ci mi newie niekto poradit skade sa daju stahovat freeski videa lebo som toho skuasl uz vela ale nic som nenasiel????

Odpovědět

TOPlist TOPlist