Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „jaké lyže“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma jaké lyže

Napsat komentář

obrázek je nečitelný
 „Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

Monča“ 23. 11. 2011 v 18.23 napsal:

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jakou bych měla mít délku lyží. Je mi 16 let a měřím 178 cm. Lyžuji už od malička v carvingovém stylu. Nevím zda mám mít velikost 151,nebo159 cm.

Odpovědět

Jakub „janouch“ 22. 11. 2011 v 23.03 napsal:

Reakci na „DonJonn“ : 150cm je na tebe kratke, pro lepsi prehled o vyberu spravne delky omrkni toto: http://snowpanic.cz/freeskiers-guide.ht…

Odpovědět

„DonJonn“ 22. 11. 2011 v 17.14 napsal:

Ahoj všichni , potřeboval bych poradit jestli je do začátku 150cm moc málo měřím bezmála 180 a jsem úplný začatečník . Jinak jezdím carving asi 6 rokem)

díky za odpovědi

Odpovědět

Jakub „rattray“ Dvořák 1. 12. 2010 v 23.34 napsal:

Reakci na Jakub „rattray“ Dvořák: Tak jsem zkoumal a zkoumal a nakonec jsem objednal ARMADA fleet el rey :-)myslim že to pro mě bude to pravý ořechový..

Odpovědět

Jakub „rattray“ Dvořák 1. 12. 2010 v 11.24 napsal:

Zdárek lidi,potřeboval bych radu ohledně lyží K2 fujative...chci začít blbnout v parku a občas něco skočit,je tohle nářadí dobrý na začátek? a dá se na tom jezdit na sjezdovce? dík

Odpovědět

„Anonymní zbabělec“

janka2“ 29. 11. 2010 v 18.36 napsal:

No dobré jsou i podle recenzí ze Snow a Nordicu. Skvělá je i tato novinka: levný skipas u nás v Čechách! zapakatel.cz/cs/liberec

Odpovědět

Martin „cjN“ Cejnar 6. 2. 2010 v 16.21 napsal:

Čus lidi, potřeboval bych poradit, našel sem na netu lyže nejsou nový ale myslim si že cena je luxusní a nemam momentálně peníze na náký okolo 8 tisíc http://www.sportbart.cz/bazarove-lyze-f… a s twintip začínám nevim jakou délku jestli 173 cm nebo 163 cm, mam 178 a je jasný že eště porostu pls poradte jestli ty lyže maj vubec cenu a jakou dylku mam vzit

Odpovědět

Hodnocení: 1

lukas „lukin“ mikula 16. 12. 2009 v 13.37 napsal:

Kluci, kdyz jste takhle "mali" kouknete se po Ninthward Max Peters Pro 170. Jsou uzoucke, lehoucke a maji super pop. Maji je napriklad v Ridentity krame v Praze.

Odpovědět

„Panda*“ 11. 12. 2009 v 13.52 napsal:

Ahoj, mám stejnej problém jako většina lidí tady. Nevím jaký, hlavně jak velký freestyle lyže mám koupit. Měřím něco přes 170 cm.. asi od 6 let jezdím závodně na lyžích ale už mě to přestalo bavit, a chci si už jenom užívat hory a něco málo se naučit v parku. Díky ;)

Odpovědět

Jiří „Bezy“ Bezouška 10. 12. 2009 v 23.24 napsal:

Ahoj, mám stejnej dotaz jako tady Jakub podemnou, měřim 174cm a nevim do jaké velikosti lyže jít, když začínám... něco abych se pobavil v parku nebo v lehkym FR ale aby se dalo pohodově zajezdit i na sjezdovce... Díky za odpověď... :)

Odpovědět

Jakub „kříva“ Křivka 20. 11. 2009 v 17.22 napsal:

Ahoj potřeboval bych poradit měřím 175cm a nevím jakou velikost lyží do parku zvolit když jsem začátečník.... dík za odpověď

Odpovědět

„Sp00k“ 14. 11. 2009 v 14.41 napsal:

Reakci na miro „1apolo“ slezak: diky za odpoved, myslel jsem si ze to bude malo, ale chtel jsem slyset nazor nekoho kdo o tom neco vi

Odpovědět

miro „1apolo“ slezak 11. 11. 2009 v 09.56 napsal:

Reakci na „Sp00k“ : ak mas 189 cm tak freeridove lyze do prasanu potrebujes aspon!!!!! a 5-10 cm vyssie ako si ty! ten rozmer 175 ti neni vhodny ani do parku!!

Odpovědět

miro „1apolo“ slezak 11. 11. 2009 v 09.54 napsal:

Reakci na „Gainerius“ : marker free12 je pancierove viazanie ,neznicitelne! je super ale vaha je troska vyssia ako pri griffone ak to mas na freestyle tak radsej griffon

Odpovědět

„Kokanee“ 9. 11. 2009 v 23.29 napsal:

Cau, nevite nekdo neco o Lustovkach FST 180 nebo 190. Chci si je poridit, ale nic o nich nevim a nikdo nic nevi...
Dik

Odpovědět

„Gainerius“ 9. 11. 2009 v 16.37 napsal:

Nerad zasahuju do debaty s lyžemi,ale nenašel jsem fórum s vázánim,. Tak jsme se chtěl zeptat jestli je Marker 12,0 Free optimální na freestyle v českých podmínkách..?

Odpovědět

Vašek „Vladan“ Klusoň 6. 11. 2009 v 20.50 napsal:

Rozhoduju se o koupe lyzi na zacatek me freeski kariery :D. Lakaji me Kung Fujas. Zaujali me predevsim cenou (opravdu mam hluboko do kapsy a model 08/09 za 6000 je dost levnej ...) a multifunkcnosti. Da se na nich riznout carving na sjezdovce? Nechci brousit zabradli ... spis si skocit, prezit rozbredlej snih a v alpach uzit prasan. Pri vejsce cca 195 v lyzakach me pripada 189 jako rozumna vejska. Dik za názor

Odpovědět

„Sp00k“ 31. 10. 2009 v 21.37 napsal:

Zdravim. Chtel bych letos zacit s freeridem a poridit nejake lyze, ale potreboval bych poradit s vyberem. Mam 189 cm a vazim kolem 73 kg, chci ciste freeridove lyze, nejaky nizsi model samozrejme, rad bych se vlezl do deseti i s vazkem. Starsim bych se asi nebranil. Mam moznost mit Rossignol Sprayer BC v delce 172 cm (nebo tak nejak, nepamatuju si tu delku presne, ale vic nez 175 to neni) za 7k s vazanim, jsou teda prakticky nejete ale uz 2-3 roky stary model. Na netu jsem cetl ze se dost potapeji a navic si myslim ze bych je mel asi kratke, co vy na to? Diky za odpovedi

Odpovědět

Jakoubek=) „POHON“ 30. 10. 2009 v 10.21 napsal:

Zdravím pánové a dámy!! Mohli by jste mě očastovat radou, do jaké polohy namontovat vázání na freestyle lyže salomom Dumont 171cm, jestli přesně na střed nebo více dozadu? chci je využít v parku, jak na railech tak na jumpy!! díky za vaše odpvědi
Ciao POHON

Odpovědět

Ondřej „Brynza“ Dinda 23. 10. 2009 v 20.40 napsal:

Zdravim! Do teď jsem vždycky měl klasický carvingový lyže, ale na letošní zimu bych si chtěl pořídit něco, na čem by se dalo jak normálně jezdit po sjezdovkách, tak i občas zaskákat. Jde mi hlavně o to, aby se na tom dal jezdit carving a mělo to, pokud možno, zahnutý oba konce. Samozřejmě za nějakou přjatelnou cenu. Uvítám jakoukoliv radu. Díky!

Odpovědět

< novější1234

TOPlist TOPlist