Diskuse na téma „Prosim o rady pro zacatecnika“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Prosim o rady pro zacatecnika
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Prosim o rady pro zacatecnika
Hodnocení: 0
David „wheeler“ Kolečkář 24. 2. 2012 v 18.29 napsal:
Reakci na „Gino“ : já mám k2 recoil a je to bomba
Odpovědět
Jakoubek=) „POHON“ 30. 10. 2009 v 10.20 napsal:
Zdravím pánové a dámy!! Mohli by jste mě očastovat radou, do jaké polohy namontovat vázání na freestyle lyže salomom Dumont 171cm, jestli přesně na střed nebo více dozadu? chci je využít v parku, jak na railech tak na jumpy!! díky za vaše odpvědi
Ciao POHON
Odpovědět
„Gino“ 27. 10. 2009 v 19.22 napsal:
Zdravim. Potrebujem poradit. Chcel by som zacat jazdit na twintypoch aj na svahu aj park ale neviem ake lyze si mam vybrat. Mam 175 cm a 85 kg. Za radu velmi pekne dakujem.
Odpovědět
„HonzaJ“ 13. 10. 2009 v 15.04 napsal:
Nemate nekdo zkusenost s lyzema uvedenyma na tehle strance http://www.snowboards.cz/free-style-lyz… . Ty ceny se mi zdaji byt neuveritelne. Shanim freestyle na kitovani, muzete poradit, jestli jsou tyhle lyze vhodne? Diky moc
Odpovědět
lukas „lukin“ mikula 7. 10. 2009 v 09.39 napsal:
To je uplne jedno jake mas hulky dokud ti nejsou po "hrudnik" . Mezi devadesati cm a metrem je to supr
Odpovědět
Anne „***“ Vodičková 4. 10. 2009 v 21.15 napsal:
čus... už to tu chvilku pročítám, ale zatím jsem nenašla radu ohledně hulek... letos taky budu začínat tak jsem si postupně koupila jetý k2, lyžáky, ale ještě nemam hulky a to hlavně proto, že nevim jak dlouhý (je mi jasný že to nebude jak dýlka na běžky:)... tak jestli bysme mi poradili nebo napsali jak vam to vyhovuje, díky předem C:
Odpovědět
„armada.tonda“ 22. 9. 2009 v 19.38 napsal:
1. - Ano, vetsina freestylovych lyzi ma krojeni podobne obrackam, kup si radsi tvrdsi
2. - Pouzij selsky rozum, jestli budes jezdit po zeleze, zrejme si na lede moc nezajezdis
3. - nekupuj si K2, Nordica a podobne gumy a urcite se ti nebudou "klepat"
4. - hodne, ale lyze nejsou perpetum mobile, jednou prestane kazdy par fakcit
Ninthward HHP, Armada AR6, Amplid Antidogma nebo treba Township
A nebo prijed na Hintertux session a tam si muzes odzkouset hroooomadu freestylovych lyzi a mas klid
Odpovědět
Ondřej „Andrewx“ Štěpánek 13. 9. 2009 v 16.55 napsal:
Ahoj všichni, letos bych si chtěl koupit freestyle lyže. Na carvingových lyžích umím velmi dobře, ale chtěl bych zkusit něco jiného, a tak bych se chtěl na něco zeptat:
1) Dají se na freestyle lyžích "řezat" oblouky jako na carvingových lyžích?
2) Pokud najedu na ledovou plotnu tak to bude horší nebo skoro stejný jako na carvingách? (někde tady na diskuzi jsem totiž četl, že se hrany záměrně tupí, aby se nesekli na railu. )
3) A co stabilita? Budou se pří vyšších rychlostech klepat?
4) Jak moc se ničí skluznice a hrany na railu?
A teď jestli byste mi neporadili jakou lyži:
Nejlepší pro mě bude nejspíše nějaká univerzálka, protože bych chtěl jezdit na sjezdovkách, v parku a trochu volného terénu. Dělá se vůbec taková lyže? :-D Cena MAXIMÁLNĚ 13 000 Kč. Předem díky moc za tipy
Odpovědět
Tomáš „ttomyx“ Bůžek 29. 8. 2009 v 11.48 napsal:
Cau hosi hle mam Westige...hodne nekvalitni po jedny sezone v nich mam záseky jak prase no ale za 2000 bez vázky ...:D to je celkem lidová cena....
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 20. 3. 2009 v 10.34 napsal:
Reakci na „Feela“ :
cus.. jukni sem http://www.levnelyze.cz/10.html? a snad tady neco vyberes.. ja chtel vzdycky zkusit fujative a nebo liny - na jib invadery a pak athemy.. delku jesi zacinas bych volil radeji kratsi kolem tech 170 cm.. prolze ten web co sem ti poslal odkaz maj to tam myslim za slusny ceny..
Odpovědět
„Feela“ 19. 3. 2009 v 23.20 napsal:
Ahoj všem,
stejně jako řada dalších tady začínám... nicméně učit se skákat na mejch sakra těžkejch slalomkách není úplně to pravý ořechový... Zvlášť doskok pozadu se bez zvednutejch patek ukázal jako fatální:) Takže ... měřím 183 cm a vážím tak 75 - 80 kg. Poraďte mi prosím, jak dlouhý lyže, rádius popř. co by tak měly mít. Bohuže neznám nikoho, kdo by se v tom vyznal a nerad bych koupil něco na blind. Díky za případný rady a ať to skáče!
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 13. 3. 2009 v 12.23 napsal:
jasne ja jenom rikam ze sem je videl a typek si je pochvaloval.. kdybych je mel na test tak bych trebas mluvil jinak:) ale jinak cesky firmy maji jeste co dohanet to je jasny:)
Odpovědět
lukas „lukin“ mikula 12. 3. 2009 v 23.39 napsal:
Urcite by bylo fajn kdyby ceske firmy zacaly delat skutecne kvalitni lyze, to rozhodne. Otazka je jestli se to uz deje. A jestli dokazali ve westige za jeden rok udelat z te napodobeniny freestylove lyze dobry kousek, klobouk dolu. Podle me je vyvoj lyze vic nez rocni zalezitost, proto ta neduvera. Jinak na campech v cechach a na slovensku jsem potkal mozna ke stovce freeskieru. Ani jeden nemel westige (ale potkal jsem jednoho nebo dva s chocama :) )
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 11. 3. 2009 v 23.30 napsal:
Reakci na lukas „lukin“ mikula:
vidis.. ty jsi na nich zadne jezdce nepotkal, ja ano, proto zde radim a pisu svuj nazor, takze co bylo loni nikoho nezajima:)) to bude asi tim ze v cr jiz moc nejses k videni takze nemas takovy prehled:) drivejsi westige bych nedal ani na podpal krbu ale letosni se mi proste libej a zatim typkoj drzeli v pohode takze proc se unahlovat a nedam jim sanci:)
Odpovědět
lukas „lukin“ mikula 11. 3. 2009 v 19.57 napsal:
milane milane, radit mladych klukum ze westige za 5k jsou v pohode :) Zkus odpovedet na otazku. Myslis si ze Westige patri mezi tri nejmin kvalitni u nas prodavane lyze v CR? Ja myslim ze ano. Jine nez rozlepene nebo zlomene jsem jeste nevidel. Pravda ale je, ze to vsechno bylo minuly rok. Letos uz jsem na nich zadneho strelce ani nepotkal
Odpovědět
Tomáš „trusos | skier“ Taussig 6. 3. 2009 v 18.32 napsal:
Reakci na „Mar.K“ : Taky je mám vyhlídnuté, tady u nás je mají za 5000,-Kč i s vázáním Marker Free (11 myslim). Což si myslím, že je hodně dobrá cena...byl sem na ně kouknout, ale zdají se mi strašně měkké...nemá někdo zkušenosti jak je to s tvrdostí lyže na freestyle? Díky ;)
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 2. 3. 2009 v 15.42 napsal:
Reakci na Miso „miclac“ :
cus cus.. westige jezdi jeden muj kamos a celkem si je pochvaloval co sem s nim mluvil naposled.. vim ze se na westige silene nadavalo jelikoz se rozlepovaly po par jezdenich atd ale vypada to ze se s tim hnulo kupredu a jestli jsi zacatecnik a nebudes na lyzich travit tolik casu a nebudes je tolik prasit jako kluci co jezdej kazdej druhej den muze to pro tebe byt dobra volba.. asi nejlepsi vyber najdes na www.levnelyze.cz ale neni od veci prohledat internet jelikoz obcas se najde neco oku skryte za dobrou cenu.. vazani vetsinou kupuju nekde v bazaci ci servise nakyho starsiho salomona nebo looka protoze se mi nechce investovat do novyho a jednak tem novym freestylovym osobne ani moc neverim..
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 2. 3. 2009 v 15.35 napsal:
Reakci na „Mar.K“ :
cus,
ja osobne sem na nich nejezdil ale zrovna predevcirem jsem se o nich bavil s kamosem a redaktorek jardou bezmozkem pekarem ktery je testoval v kvetnu loni na kaunertale a velmi si je pochvaloval takze on by ti je urcite doporucil takze to nebudou zly lyze..
Odpovědět
Miso „miclac“ 2. 3. 2009 v 13.52 napsal:
+ este jedna otazka......co hovorite na lyze Westige....vobec tu znacku nepoznam, viete k nej nieco? maju tam celkom fajn akciu http://www.ar-snowboard-shop.sk/zjazdov… malokedy sa podari nieco lacne aj dobre, tak sa chcem spytat na nazor
dikes ludkovia
Odpovědět
Miso „miclac“ 2. 3. 2009 v 13.26 napsal:
cau Milis, ja patrim tiez k zacinajucim cloviecikom a rozmyslam nad investovanim do nejakych tych lyzi. cez sezonu sa dostanem na svah iba zriedka (max 8x za zimu :(...velmi malo :( ) a nie vzdy je v stredisku, kde lyzujem, nejaky ten park :(.......takze by som chcel nejake lyze, ktore budu v poho aj na obycajnej zjazdovke a nechcem do toho vrazit vela penazi. pozeral som choc game vo vypredaji (tie vyzeraju fajn a rad podporim cesku freeride scenu)...ale ty by si mi mozno odporucil nieco ine...
+ otazka....ake viazanie, a kde ho zohnat za rozumne prachy?
moc dakujem
Odpovědět
< novější123starší >