Diskuse na téma „Výběr lyží - 40% prašan, 40% park 20% carving“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Výběr lyží - 40% prašan, 40% park 20% carving
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Výběr lyží - 40% prašan, 40% park 20% carving
Hodnocení: 0
„Lobo“ 1. 2. 2012 v 00.11 napsal:
Mam Line Chronic a je to dost univerzalni lyze, zatim naprosta spokojenost, jen teda uvidime co vydrzi :)
Odpovědět
„mac“ 18. 1. 2012 v 22.13 napsal:
186cm mi na to co chces jezdit prijde cajk
Odpovědět
„ Boban“ 14. 1. 2012 v 23.16 napsal:
Ok, díky za odpovědi. Ještě se chci zeptat, jak dlouhé lyže byste mi doporučili na mojí vejšku 191 cm?
Co říkáte na CoreUPT candide pow 2009 - jsou sice starší, ale mohl bych je mít za vcelku fajn cenu. Mají ale 186 cm, není to moc?
tento typ:
http://www.powder7.com/CoreUPT-Candide-…
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 14. 1. 2012 v 22.03 napsal:
to je taky pravda nicmene ja bych teda radsi tahal dvoje a na miste se rozhodl jesi chci jezdit park nebo prasan :)
Odpovědět
Jakub „janouch“ 13. 1. 2012 v 12.38 napsal:
Reakci na Milan „Milis“ Masopust: tahat sebou na hory dvoje lyze stoji taky za houby .)
Odpovědět
Milan „Milis“ Masopust 12. 1. 2012 v 17.50 napsal:
ja bych volil spis vyber 2 lyzi - jedny park + sezdovka a druhy powder nejaky banany protoze s universalkama se sice da jezdit vsechno ale taky vsechno stoji za hovno :)
Odpovědět
Jakub „janouch“ 12. 1. 2012 v 12.23 napsal:
Zdravim, zda-li pujde pouzit vazko z carvingovych lyzi, zalezi na tom, jake to vazani je. Pokud je to systemove, tak nevim nevim. Pokud je to klasicke (na navrtani) tak pouzit pujde:)
Lyze, se kterymi mam zkusenost a doporucil bych na tve pozadavky: Line Blend, CoreUPT Pow, CoreUPT Banger a nejspis taky i letosni model Line Sir Francis Bacon. Ucite vsak sirku stredu kolem 100mm, ta je dost univerzalni.
Odpovědět
„ Boban“ 12. 1. 2012 v 11.50 napsal:
Čau,
jaký byste mi doporučili lyže? Chtěl jezdit asi tak 40% prašan, 40% park 20% carving - upravná sjezdovka. Koukal jsem tady na témata, ale žádný nevyhovovalo mojim požadavkům.
A ještě se chci zeptat, zlomil jsem téměř nové carvingové lyže, dá se z nich použít vázání na ty freestle/ride lyže?
Odpovědět