Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „začátky...“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma začátky...

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Tomáš „Tom111“ Bachtík 6. 2. 2010 v 22.28 napsal:

doporučuju - campy v peci www.novaskolalyzovani.cz je to na pohodu všechno přispůsobený tomu , co od toho zájemci očekávají..(raily big air atd..)instruktoři to uměj výborně, takže jenom si sbalit a hůrá do Pece

Odpovědět

Radim „Kesiro“ 4. 2. 2010 v 11.14 napsal:

jo, ne ze by mi byly tricktipy jasne...sice jako asi vim, co mam delat, ale nikdy to proste neudelam :-)))) (asi stari :-))..nicmene neexistuje nejaky podrobnejsi video nebo papirovy manual? Nekde jsem cetl, ze v US maji neco podobneho? Nevite nekdo o necem? Nebo nechystaji kluci pokracovani nize uvedene knizky? Co na to Ridentity?

Odpovědět

Radim „Kesiro“ 4. 2. 2010 v 11.09 napsal:

Ahoj..kniha je super,doporucuju..to je to prvni co jsem koupil..asi je to jenom zaklad, ale poradi i s vybavou (jake boty, lyze atd.) a taky odpovedi na to co se ptas...vse s foto, takze ok... :-) drzky u 360, klasika..jako kdybych se videl..asi to chce zkouset..
moc se mi libi foto tricktipy v sekvencich, napr. ve FreeSki, ale je toho malo a me drevakovi to nestaci

Odpovědět

„Ridentity“ 21. 1. 2010 v 11.20 napsal:

Reakci na „Mirda391“ : jojo, to je presne ta kniha - budeme ji mit asi pristi tyden na kramu. Ohledne kempu dáme vedet prístí týden. Kdyztak se stav, jestli jsi z Prahy ( a jestli ne, tak taky...)

Odpovědět

„Mirda391“ 18. 1. 2010 v 19.17 napsal:

Díky moc, existuje nějakej každoroční pravidelnej camp nebo to kdekoliv....myslíš tuhle knihu?...http://www.knihkupec.com/vypis.php?out=…íky=)

Odpovědět

„Ridentity“ 18. 1. 2010 v 18.27 napsal:

Reakci na „Mirda391“ : fs lyze maji sirsi pouziti nez normalni hlavne kvuli tomu, ze muzes jezdit na switch - tj pozadu, coz ti dava vic moznosti pri tricich - je toho vic, ale tohle je jen uplnej zaklad. ...no a jestli zacinas, tak doporucim koupit knihu od lukina a spol, zajet nekam do snowparku, koukat, co delaj ostatní, zajet na nejakej camp v zime nebo v lete - tam se toho naucis nejvic a zkouset a zkouset... jo a nezpomen tu knihu taky precist:-))

Odpovědět

„Mirda391“ 17. 1. 2010 v 21.13 napsal:

Čau lidi. Chci se zeptat jakej je rozdíl mezi norm. a fs lyžema, jakou mají funkci? A ještě, pro ty co jezdí hodně dobře...měli jste nejakyho trenera nebo ste proste začali postupne a naučili se to samy? Díky

Odpovědět

Milan „Milis“ Masopust 30. 3. 2009 v 18.00 napsal:

vysvetlime v nasem tricktipu ;)

Odpovědět

Tomáš „ttomyx“ Bůžek 26. 3. 2009 v 21.30 napsal:

NO petis taky to nemuzu dotocit...ale drzky to sou slusny..:D

Odpovědět

Petr „petis“ Stokals 2. 1. 2009 v 23.03 napsal:

jak na 360???porad ji zkousim a porad ji nemuzu dotocit a skok je pomerne velky vzdycky udelam jakoby 270 a hodim mrchu a pritom se snazim roztocit co nejvice

Odpovědět

„Bonie“ 25. 11. 2007 v 17.55 napsal:

Panove a damy,
jesi vas tim muzu otravovat, taky s tim ted nejak zacinam..mam par dotazu..jelikoz jsem uplnej neznalek..moh bych se zeptat na par pojmu?
treba nazvy nejakejch skoku s popisem..a tak? znam takove ty zakladni, ale co je to mute atd fakt nemam poneti.. :wink: pardon jesi se to sem nehodi

Odpovědět

Lukáš „Papaj“ Holý 20. 11. 2007 v 09.27 napsal:

jj..už vim..o víkendu sem je byla zkoušet v herlíkovicích…málem sem se na nich zabila…první okamžiky byly fakt děsivý..ke konci sem si na ně trochu zvykla, ale i tak teda žádná sláva…ale taky nevim esi ta neovladatelnost byla způsobená tím, že jsou na mě moc dlouhý a nebo spíš tím, ze je tam poměrně dost velká změna v těžišti a rádiusu než u slalomek, na který sem byla doted zvyklá.. ale každopádně už mám vytipovanou oběť, už ji zpracovávám tak si je snad koupí..
btw. Na ten newschool camp bych jela fakt moc ráda, ale bohužel mám v tý době zkouškový..:evil: :roll: kdyby to byl třeba únor tak pohoda ale leden fakt nedávám :(

Odpovědět

lukas „lukin“ mikula 20. 11. 2007 v 07.07 napsal:

no kazdopadne jestli mas o pet cm min nez tvoje lyze tak je rychle prodej a kup si na zacetek mnohem kratsi, klidne 149! 165 je na tvoji vysku a zacatek fakt moc. Jo a treba na newschool campu budou minimalne dve holky, pro ktere bude letosni sezona prvni freestylova, tak se na to mrkni na www.bigair.cz. Holek na lyzich neni nikdy dost :)

Odpovědět

Jakub „opicak“ Král 10. 11. 2007 v 10.11 napsal:

Ahoj, já začínal skoro stejně, taky sem nejdřív zkoušel beko do vody, ale hned při prvním pokusu na sněhu sem se pěkně zrakvil, takže z vlastních zkušeností bych ti doporučoval začít něčím jednoduchým, naučit se nejdřív grabovat rovný skoky a pak zkoušet třeba 180 nebo 360... Beko bych zkoušel až do prašanu.

Odpovědět

Lukáš „Papaj“ Holý 9. 11. 2007 v 11.01 napsal:

Hoje, mám takový dotaz..v létě sem poprvý skákala ve Štítech (do vody sem dala frontfipa i backflipa a takovou prapodivnou skoro 360..,ale skakala sem to vsechno bez hulek, pac sem se bala,ze se s nima probodnu :? ..)
v Praze ted chodim na trampošky(backa se mi teda zatim nedari moc dat na nohy..ale pilne trenuju dal..)
ted sem si koupila na zkousku FS lyžičky..tak sem na ně zvědavá(westige,akorat že nejmenší měli 165 a já mám 160,ale byly levný..tak se v nich snad nezabiju..)
Chtěla bych ted zkusit i něco malo na sněhu, akorat mam trochu obavy z toho dopadu..taky by mě zajimalo, jak velky mustek musi byt treba na backa atd
no proste..cim byste podle me zacali a jak postupovali dal..??pripadne rady, jak se nezabít hned na začátku ráda uvítám :lol: dik moc

Odpovědět

TOPlist TOPlist