Karkys napsal:
<span class="quote">Za to se samozrejmě omlouváme. Ale bohužel objednávek chodí tak mnoho, že je nestačíme tak rychle zpracovávat. Ale placičky nikam neutečou a až se vrátíš domu, budeš je tam mít :-))</span>
Diiiikes uz je tu mam....prisly hned dalsi den,co jsem odjel :lol: :lol: :lol:
Za to se samozrejmě omlouváme. Ale bohužel objednávek chodí tak mnoho, že je nestačíme tak rychle zpracovávat. Ale placičky nikam neutečou a až se vrátíš domu, budeš je tam mít :-))
Kdy vam prisly FR placky???ja sem si je objednal v nedeli odpoledne a dneska je streda a furt nic... :( normalne by mi to nevadilo ale pozitri odjizdim pryc :( a uz bych je tady chtel miiiiiit!!!! :-(
Hodnocení: 0
Milan „Milis“ Masopust 30. 10. 2008 v 01.01 napsal:
s novym fr prijdou novy placky:) a mozna prijde i kouzelnik
Odpovědět
Václav „Vaclavensi“ Holub 24. 3. 2008 v 16.58 napsal:
No já si je taky objednal před 8 dny a ještě tu nejsou :roll: To placky došly nebo jak??? :D :D
Odpovědět
Jan „Bobeš“ Dobeš 30. 9. 2007 v 09.57 napsal:
ja si je objednal 17. zari a dneska je 30. zari a poradje doma nemam!!!!!!! :(
Odpovědět
Ondra „Ond_raaa“ 21. 7. 2007 v 15.51 napsal:
Karkys napsal:
<span class="quote">Za to se samozrejmě omlouváme. Ale bohužel objednávek chodí tak mnoho, že je nestačíme tak rychle zpracovávat. Ale placičky nikam neutečou a až se vrátíš domu, budeš je tam mít :-))</span>
Diiiikes uz je tu mam....prisly hned dalsi den,co jsem odjel :lol: :lol: :lol:
Odpovědět
Radek „Karkys“ Karko 16. 7. 2007 v 17.31 napsal:
Za to se samozrejmě omlouváme. Ale bohužel objednávek chodí tak mnoho, že je nestačíme tak rychle zpracovávat. Ale placičky nikam neutečou a až se vrátíš domu, budeš je tam mít :-))
Odpovědět
Ondra „Ond_raaa“ 11. 7. 2007 v 15.07 napsal:
Kdy vam prisly FR placky???ja sem si je objednal v nedeli odpoledne a dneska je streda a furt nic... :( normalne by mi to nevadilo ale pozitri odjizdim pryc :( a uz bych je tady chtel miiiiiit!!!! :-(
Odpovědět