Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „Problém s vázáním“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Problém s vázáním

Napsat komentář

obrázek je nečitelný

Hodnocení: 0

Jakub „Kenny?“ Matous 5. 6. 2008 v 16.59 napsal:

Vaclavensi napsal:
<span class="quote">zdravím frajeři,mám dost závažnej problém..Vyjel sem na tejden do Alp s lyžema Westige s tím, že si zalyžuju ve volným terénu..Bohužel mrazivé počasí proměnilo všechny hedvábný stezky v tvrdou ledovou plochu a já byl odkázanej na sjezdovku. Po dvou dnech ježdení vcelku carvingu se mi zadní vázání na jedný lyži vytrhlo z desky.
Je to tím, že na to nejsou ty lyže stavěný??Nebo je to jen vada materiálu??? Přece by měla lyže do extrémních podmínek vydržet normální ježdění po upravený sjezdovce..
Díky moc předem za odpověď, mrtě mi to pomůže
Vendys</span>

Tak to asi bude chyba ve vyrobku je blbost aby vazani stavene na 100kg a vice nevydrzelo carving zkus to dat do reklamacky

Odpovědět

Hodnocení: 0

Václav „Vaclavensi“ Holub 3. 2. 2008 v 11.48 napsal:

zdravím frajeři,mám dost závažnej problém..Vyjel sem na tejden do Alp s lyžema Westige s tím, že si zalyžuju ve volným terénu..Bohužel mrazivé počasí proměnilo všechny hedvábný stezky v tvrdou ledovou plochu a já byl odkázanej na sjezdovku. Po dvou dnech ježdení vcelku carvingu se mi zadní vázání na jedný lyži vytrhlo z desky.
Je to tím, že na to nejsou ty lyže stavěný??Nebo je to jen vada materiálu??? Přece by měla lyže do extrémních podmínek vydržet normální ježdění po upravený sjezdovce..
Díky moc předem za odpověď, mrtě mi to pomůže
Vendys

Odpovědět

TOPlist TOPlist