Diskuse na téma „diamirfreerideplus, naxonx21, markerduke ???“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma diamirfreerideplus, naxonx21, markerduke ???
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma diamirfreerideplus, naxonx21, markerduke ???
Hodnocení: 0
Michal „chrome“ Lazar 29. 5. 2008 v 12.16 napsal:
Fico3 napsal:
<span class="quote">čo zvolíš? Napíste najaké skusenosti...Myslite, ze sa da agresivne jazdit aj s diamirom alebo naxom???
Kamosovi sa pocas zjezdu prepol Freerider do slapacej polohy a nasledoval nekontrolovatelny pad po skalach. Zachrani nas slapajucich freeriderov DUKE???????</span>
no ja mam teraz diamir. Ako nemam s nim nejake zle skusenosti len to ze nekedy mi len tak z nico nic vypne lyzu. Ma to vsak aj jedno velke ALE. KEd mas take viazko tak sa bojis skocit nejaku tucnu skalu a nejak brutalne hrotit lebo predsa len to viazko neco stoji a poskodit ho nie je az taky problem. Ja osobne si tuto sezonu na nowe lyze dam normalne viazko a na slapanie secura fixi. Aj tak ked slapes uz nejaky exponovany zlab tak mas lyze na vaku.
Odpovědět
Hodnocení: 0
„Fico3“ 19. 5. 2008 v 15.07 napsal:
čo zvolíš? Napíste najaké skusenosti...Myslite, ze sa da agresivne jazdit aj s diamirom alebo naxom???
Kamosovi sa pocas zjezdu prepol Freerider do slapacej polohy a nasledoval nekontrolovatelny pad po skalach. Zachrani nas slapajucich freeriderov DUKE???????
Odpovědět