Diskuse na téma „Freestyle boty-kde? “
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freestyle boty-kde?
Napsat komentář
Pro psaní komentářů se musíš Přihlásit nebo zaregistrovat.
Mohlo se asi taky stát, že jsi zapomněl heslo.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma Freestyle boty-kde?
Mohlo se asi taky stát, že jsi zapomněl heslo.
Hodnocení: -1
Radim „Kesiro“ , 3. 11. v 09.54 napsal:
Zdar! Rad bych Salomon Kaos 09/10. Nemuzu je ale nikde v Praze v kramech najit a na netu bez vyzkouseni je kupovat nechci. Zkousel jsem alespon Kretion na Chodove, ale nemeli moji velikost. Nevideli jste je nekdo nekde? Mohli by jste mi prosim poradit? Predem diky moc
Hodnocení: 0
lukas „lukin“ mikula, 18. 12. v 04.31 napsal:
to je super cena. A jsou to letosni nebo minulorocni? Ptam se ze zvedavosti, protoze cena 6700 je uz dost blizko nakupce
Jiří „kulich“ Malich, 17. 12. v 17.49 napsal:
Reakci na lukas „lukin“ mikula: zdar znam lepší deal v hervis sportu jsem Kaosy koupil za fakt super keše cca 7900 a to si vem ještě nakou tu slevu jejich klubu takže dyž se tam u nich v šopu regneš jako zakaznik měl by si dostat nakou slevu ja sem dostal dalších 15% slevu takže parádních 67OOkorun českých takže se určitě zajeď kouknout tam kde to maš nejblíž ja to koupil v olomouci:-) takže přeju hodně zdaru při nákupu
lukas „lukin“ mikula, 17. 12. v 16.23 napsal:
Idealni kompromis jsou Salomon Kaos. Dokonce ti vydrzi dyl nez pro modely. Kozeny potah prohodelu po nejake dobe rozsekas na hadr. Kreation uz jsou osekane az moc. Nejlepsi deal v cechach je od www.qski.cz.
Jakub „schutze.san“ Peřina, 8. 12. v 08.50 napsal:
premyslim mezi modely Salomon Kaos a SPK pro model.. me jde hlavne o to jak ty boty vyuziju, jestli ma cenu kupovat za 10tacu SPK, jaka je vetsinou u freestylu zivotnost tech bot.. pokud mi vydrzej dobre 5 let tka to cenu kupovat, nebo staci ty kaos? rozdil se nepozna?? chci dobre nalozit s svejma penezma.. tak piste ;) nebo taky navrhnete svoje napady,.. porad si muzu koupit boty dalbello krypton cross za tu cenu 4 a pul tacu.. ma to vetsi smysl??