Diskuse na téma „jaké lyžáky?????“
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma jaké lyžáky?????
Napsat komentář
Pro psaní komentářů se musíš Přihlásit nebo zaregistrovat.
Mohlo se asi taky stát, že jsi zapomněl heslo.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma jaké lyžáky?????
Mohlo se asi taky stát, že jsi zapomněl heslo.
Hodnocení: 0
„budík:-)“ , 13. 04. v 16.51 napsal:
ahojte
potreboval bych poradit ohledne lyzaku mam klada salomon na sjezdovky lyze kdyz sem skakal tk me znich paradne bolely lítka jsou na freestyle potreba nejake jine lyzaky?dik
„kubriel“ , 6. 04. v 15.04 napsal:
Nazdar, snad nebude vadit ked vyuzijem tvoju temu. Ja by som ale chcel vediet rozdiel medzi FR a normalnymi tvrdymi zjazdovymi lyziarkami. Dik
Tereza „Stalefish“ Soukupová, 2. 04. v 09.53 napsal:
Ahooj, chci se zeptat, jaky je hlavni rozdil mezi normlanima lyzakama a frestylovyma? jestli se to da v pohode odjezdit i na normalnich? ted tu ctu od Marka, ze stci v pohode nizsi flexe na normalnich, ale kdyz se kouknu na naky profi freestyle botky tak maj prave zas pomerne vysokou flexi... toz je pro me nutnost kupovat novy botky, kdyz ted mam obycejny s flexi tak asi 70?
Marek „Fenris“ Schäferling, 11. 07. v 21.53 napsal:
kulich napsal:
<span class="quote">zdravim vás rajdeři hledám ty pravý lyžáky pro freestyle...</span>
Nazdar, dřív jsem jezdil na normálních přeskáčích od italský Tecnica, a teď rok vlastním Salomony Foil. Rozdíl je pro mne hlavně v komfortu, ale v zásadě nic jinýho se nezměnilo. Foily mají tedy měkčí skelet a při dopadu líp pruží, ale přežil bych to i bez toho. Stejnýho efektu podle mě dosáhneš, když si pořídíš lyžáky s nízkou flexí, takže opravdu freeski boty mě nějak už neberou, lepší triky se stejně musim naučit sám. Toť můj poznatek :)
Jiří „kulich“ Malich, 25. 06. v 18.56 napsal:
zdravim vás rajdeři hledám ty pravý lyžáky pro freestyle pokud někdo znáte nějaké supr dupr lyžáky za dobrou cenu popřípadě link na nějakym e šopu sup sem s nim , nebo pokud někdo prodáváte lyžáky ozvěte se mi na :arrow: pipi.kulich@seznam.cz