Freeride.cz

Hlavní sekce

Buyers Guide

Diskuse na téma „All mountain starsi model“

Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma All mountain starsi model

Napsat komentář

obrázek je nečitelný
 „Anonymní zbabělec“

Hodnocení: 0

mac“ 28. 12. 2011 v 19.40 napsal:

mas-li 184 pak jdi urco do 186. pokud budes jezdit casteji i park, pak spise 179 nebo 176

Odpovědět

„Cypher“ 28. 12. 2011 v 11.03 napsal:

tak jsem tak nejak ruzne hledal po netu a musim se rozhodnout jakou delku: merim asi 184 vazim 85 tak jestli 179 ci 186. Pak sem nejak postnu ty ktere jsem podle toho vybral a pozadam o posledni radu :D diky moc

Odpovědět

„Cypher“ 20. 12. 2011 v 14.14 napsal:

na ty coreupt jsem tam koukal skoda ze tam nemaji nejake starsi modely chtel bych se vlezt do nejakych 10 - 11 s vazkem cim mene tim lepe...
k prophetum: myslis ze je jeste nejaky zasadni rozdil v rocich modelu? jako treba ze 09 je na pytel 10/11 pecka a tak myslim jo a vazko? nejaky tip :)

Odpovědět

Jakub „janouch“ 20. 12. 2011 v 12.46 napsal:

Reakci na „Cypher“ : Ohledne Prophetů, doporučuji spíše 100. V prašanu je každý milimetr navíc znát (k dobru) a na sjezdovce mě osobně nevadí.

Odpovědět

Jakub „janouch“ 20. 12. 2011 v 12.38 napsal:

Reakci na „Cypher“ : CoreUPT muzes najit treba tady: http://snowpanic.cz/lyze.html ;)

Odpovědět

„Cypher“ 19. 12. 2011 v 23.01 napsal:

ok tak nejvic koukam asi na ty prophety..cena a review jsou dost v poho...jenom nevim ktery model z techto
http://www.boatpark.cz/sjezdove-lyze/?i…
plus jake vazko, merim nejakych 184 a vazim 85...
coreupt se mi moc nedari najit v zadnem shopu....diky za pomoc

Odpovědět

Jakub „janouch“ 19. 12. 2011 v 10.58 napsal:

Reakci na „Cypher“ : Co muzu doporucit z vlastni zkusenosti, tak nejvice mi sedi "allmountain" (everyday ski) Line Prophet a hlavne CoreUPT Pow. Prasan, upraveny svah, rozbita sjezdovka, atd. Pow maji navic vyhodu nizsi hmotnosti, takze i v parku je to s nima bez obav. Ohledne shopu, taticek google urcite poradi:)

Odpovědět

„Cypher“ 18. 12. 2011 v 20.43 napsal:

Reakci na „Cypher“ : samozrejme preknkari a co maji vice pod botou :D

Odpovědět

„Cypher“ 18. 12. 2011 v 20.41 napsal:

Caute preknkari, nejak se rozmyslim nad novyma lyzema...chtel bych nejake all mountain co maji vice pod patou a podrzi me na co nejvice mistech koukal jsem na nejake (shogun, mantra, tewnty tvelve)apod. ale stejne bych potreboval doporucit + kde koupit lonske modely eshop/kamenne obchody a tak a jestli se vyplati brat ze zahranici....diky moc za jakoukoliv radu

Odpovědět

TOPlist TOPlist