Buyers Guide
pokud nemáš účet zaregistruj se.
Freeride.cz » Ski » Fórum » Výpis diskusí » Diskusní téma K2 Hell Bent
Pokud u nás máte účet, přihlaste se.
Hodnocení: 0
Kevujin napsal: <span class="quote"> martyn napsal: <span class="quote">kámo vůbec tyhle lyže sou fakt jenom čistě BC a powder nic jinýho.</span> no, není tak úplně pravda, já sem to třeba viděl v IDEA</span> no jo nechtěl bych o něm nějak pochybovat ale gujas s benchetlerem sou asi trochu jiná třída ty to daj i na Sulovkách
Odpovědět
martyn napsal: <span class="quote">kámo vůbec tyhle lyže sou fakt jenom čistě BC a powder nic jinýho.</span> no, není tak úplně pravda, já sem to třeba viděl v IDEA
kámo vůbec tyhle lyže sou fakt jenom čistě BC a powder nic jinýho.
Chtěl bych se zeptat jestli K2 Hell Bent jdou použít i na normální ježdění po sjezdovce a skákání v parku. Jestli s nima máte někdo nějakou zkušenost nebo s lyžema stejného typu budu rád za váš komentář. Dík.
............
AdmiralosProduction
Ferbr-Saltista
IWI
letec
Jara-Sijka
Lukáš „Papaj“ Holý 23. 9. 2008 v 22.13 napsal:
Kevujin napsal:
<span class="quote">
martyn napsal:
<span class="quote">kámo vůbec tyhle lyže sou fakt jenom čistě BC a powder nic jinýho.</span>
no, není tak úplně pravda, já sem to třeba viděl v IDEA</span>
no jo nechtěl bych o něm nějak pochybovat ale gujas s benchetlerem sou asi trochu jiná třída ty to daj i na Sulovkách
Odpovědět
Honza „Kevujin“ Řehák 21. 9. 2008 v 23.58 napsal:
martyn napsal:
<span class="quote">kámo vůbec tyhle lyže sou fakt jenom čistě BC a powder nic jinýho.</span>
no, není tak úplně pravda, já sem to třeba viděl v IDEA
Odpovědět
Lukáš „Papaj“ Holý 12. 9. 2008 v 13.24 napsal:
kámo vůbec tyhle lyže sou fakt jenom čistě BC a powder nic jinýho.
Odpovědět
Jakub „Huugo“ Čada 10. 9. 2008 v 22.06 napsal:
Chtěl bych se zeptat jestli K2 Hell Bent jdou použít i na normální ježdění po sjezdovce a skákání v parku. Jestli s nima máte někdo nějakou zkušenost nebo s lyžema stejného typu budu rád za váš komentář. Dík.
Odpovědět